Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı TakvimiAnadolu yakası çocuk doktoru
ben ümraniye çakmak erdem de kürşat özere gidiyorum çok memnunum doktorumuzdan doğduğu hastane özel safa hastanesi çengelköy doktoru işe yaramazın tekiydi resmen
erdem biraz pahalı ama değer diyorum
teşekkürler.peki her aradığında ulaşabiliyomsun yada dr.geri dönüyormu bu önemli benim için.birde çok ilaç veriyomu yani ilaç yanlısımı yoksa en son çare mi ilaç veriyor?sgk fiyatı ne kadar)çok soru sordum dimi
ben ümraniye çakmak erdem de kürşat özere gidiyorum çok memnunum doktorumuzdan doğduğu hastane özel safa hastanesi çengelköy doktoru işe yaramazın tekiydi resmen
erdem biraz pahalı ama değer diyorum
ben her aradıgımda çok rahat ulaşabiıyorum.ve en onemlısı hiç ilaç kullanmayı sevmıyor doktorumuz.bırde cok ılgılı herseyı cok rahat sorabılıyorum.hemşire olmama ragmen kendı hastaneme degıl huseyın beye gıdıyrum.
ben her aradıgımda çok rahat ulaşabiıyorum.ve en onemlısı hiç ilaç kullanmayı sevmıyor doktorumuz.bırde cok ılgılı herseyı cok rahat sorabılıyorum.hemşire olmama ragmen kendı hastaneme degıl huseyın beye gıdıyrum.