• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Anadolu yakası çocuk doktoru

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

frezyalar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
280
3
0
İstanbul
ümraniye,göztepe,üsküdar civarında oturan arkadaşlar bebeklerinizi hangi doktora götürüyorsunz?

Son düzenleme:
ben üsküdarda oturyorum oğlum 8 aylık.dogdugundan berı arkadsımın tavsıyesı ıle koşuyolu medıpol hastanesı dr huseyın beye goturuyorum.çok memnunum.fıyatlarda uygun.SGK anlaşması var.

ben ümraniye çakmak erdem de kürşat özere gidiyorum çok memnunum doktorumuzdan doğduğu hastane özel safa hastanesi çengelköy doktoru işe yaramazın tekiydi resmen
erdem biraz pahalı ama değer diyorum

ben üsküdarda oturyorum oğlum 8 aylık.dogdugundan berı arkadsımın tavsıyesı ıle koşuyolu medıpol hastanesı dr huseyın beye goturuyorum.çok memnunum.fıyatlarda uygun.SGK anlaşması var.

teşekkürler.peki her aradığında ulaşabiliyomsun yada dr.geri dönüyormu bu önemli benim için.birde çok ilaç veriyomu yani ilaç yanlısımı yoksa en son çare mi ilaç veriyor?sgk fiyatı ne kadar)çok soru sordum dimi:1:

ben her aradıgımda çok rahat ulaşabiıyorum.ve en onemlısı hiç ilaç kullanmayı sevmıyor doktorumuz.bırde cok ılgılı herseyı cok rahat sorabılıyorum.hemşire olmama ragmen kendı hastaneme degıl huseyın beye gıdıyrum.

ben her aradıgımda çok rahat ulaşabiıyorum.ve en onemlısı hiç ilaç kullanmayı sevmıyor doktorumuz.bırde cok ılgılı herseyı cok rahat sorabılıyorum.hemşire olmama ragmen kendı hastaneme degıl huseyın beye gıdıyrum.

teşekkürler.birdahaki aylık kontrol için hüseyin beye götürücem galiba.

Son düzenleme:
Back