anadolu yakası afiyet hastanesi

esrayasin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
11
0
1
İstanbul
Burada tedavi olan gebe arkadaslar yada dogum yapanlar bana bu hastaneden doktor onerebilirlermi... esasinda Üsküdar hospital turk hastanesinde dogum yapmayi düşünüyordum ama oradaki doktorum beni biraz üzdü.. 33+4 haftalik hamileyim geç oldu biraz ama artık dogurcagm doktora karar vermem gerek.. bu arada bebegimin sisterna magna si 16mm ölçüldü olması gerekenden biraz daha fazla büyük... ama zeynep Kamil Hastanesinde yattım bi hafta bisey olmaz dediler... bana afiyet hastanesnden iyi bi dr önerin lütfen artık sürekli ona gidiym dogumumuda o yapsın istiyorum

öncelikle rabbim hayırlı doğum nasip etsin inş.afiyet hastanesine 1 kere akşam nöbetçiydi pek bilemiorum ama çoğu prof zaten herhangi birine gitsen sorun yaşıcağını sanmıorum.bende 16 haftalık hamileyim hala bulamadım kafama göre bir yer bende çakmak erdem hastanesi yeşim hanımı düşünüyorum bakalım.

Orasi cok pahali geldi bana canım ya yoksa erdem dahada yakin evime.. ama afiyet uygun 500 tl doğum fiyati

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben afiyet hastanesi kadın doğumuna hep gebelikten önce bazı şikayetlerle gittim. Mantar, idrar yolu enfeksiyonu gibi. Oradaki doktorlar o durumlara baktıktan sonra pko hastası olduğum için kistlerime de bakmalarını istediğim de bir tanesi ben kistleri göremem tahlil yapmam lazım dedi. Çok saçma... Diğeri baktı evet kistlerin var ve hamile kalamazsın dedi. Saçmalık 2. Çünkü gebelik zor olabilir ancak imkansız değil :) Şu anda 33+4 hamileyim :) Hastanede daima bir kadın doğum uzmanı olduğu için bebek hareketsiz gibi geldiğinde ya da çok erken dönemde dizimin üstüne düştüğümde gitmiştim. Dizimin üstüne düştüğümde gittiğimde kalp atışlarını duyamadık çünkü ultrason cihazında ses duyma özelliği yoktu. Cihazlar yetersiz geldi bana. Daha sonra bebek hareketsiz gibi geldi düşmemde ki gibi hafta sonuydu. Gittik. Muayene eden doktor çok garipti. Değerlendirmek bana düşmez. Ancak çok donanımlı gelmedi. Baktığı ultrason cihazında yine ses yok. Görüntüyü anlatmak istemiyorum bile. İlk bulunan ultrason cihazı olduğunu düşünüyorum. Eski siyah beyaz televizyonların karıncalı ekranları daha iyiydi. Ha doktorun durumu görmesi ve iyi demesi yeterli derseniz sorun yok. Ama her hamile de biraz takıntı oluyor. O görüntü de kendisinin gördüğü hiçbir şey beni tatmin etmedi :) Ayrıca gebeliğimde her gidişim de böyle hafta sonu acil durumlarda hemen ilaç verdiler. Kendi doktoruma sorduğumda kanaman yok düşük riskin yok bu ilacı içmene gerek yok dedi vb. şeyler. Biraz uzunca anlattım kusuruma bakma. Yani uzun lafın kısası gebelik öncesi 2, gebelikte 2 doktoruyla görüştüm. Toplamda 4 doktordan da memnun kalmadım. İnşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına. Hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim.

Ben afiyete gitmiştim. Beni boşu boşuna sezeryana alacaklardı. Sonra atlasta doğum yaptım. Çok memnun kaldım ama dr um ordan ayrılmış maalesef. Hastaneyi tavsiye ederim hem fiyatları da uygun

Selamlar, bebeğiniz nasıl? Benim de bebegimde bugun minimal bir büyüme saptandı. Kontrol altında tutalim dedi doktor. Doğumda fazladan bir önlem gerekti mi?
Çok sevgiler size ve çocuğunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…