Merhaba sevgili hanımlar. Bu benim ilk yardım çağrım umarım karşılık bulur..Ben evden çalışan Ingilizce çevirmen ayni zamanda dış ticaret danışmanıyım. Avrupa yakasında yaşıyorum ancak şehir dışında yaşayan aileme yakın olma zorunluluğu oluştu sağlık problemleri nedeniyle ve Anadolu yakasına tasinmam gerekiyor. Ve hiçbirşey bilmiyorum o taraflarla ilgili. Yaşayacağım yerle ilgili beklentilerimi yazıyorum, sizden ricam bu konuda herhangi bir fikri, tavsiyesi veya bilgisi olan varsa lütfen paylaşın.
- Atasehir'in uygun fakat nezih mahalleleri ailelerin ve çalışanların yogun oturduğu tarafları olabilirmiş. Mahalleleri bilen tanıyan var mı?
- Pendik, Tuzla tarafında da olabilir dediler. Benim için öncelik temiz düzgün bir muhit. Biraz da titizim yeni ev olması tercihim..
- E5' e yakın veya en azindan 3-5 dk dolmuş mesafesinde olabilir.
-Dönem dönem annem de benimle kalacağı için ben dışarıda olduğumda gözüm arkada kalmayacak biryer olmalı. Çarşı market vs de biraz olursa çevresinde iyi olur.
Tüm bunların haricinde sizin aklınıza gelen her türlü tavsiyeye açığım.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
- Atasehir'in uygun fakat nezih mahalleleri ailelerin ve çalışanların yogun oturduğu tarafları olabilirmiş. Mahalleleri bilen tanıyan var mı?
- Pendik, Tuzla tarafında da olabilir dediler. Benim için öncelik temiz düzgün bir muhit. Biraz da titizim yeni ev olması tercihim..
- E5' e yakın veya en azindan 3-5 dk dolmuş mesafesinde olabilir.
-Dönem dönem annem de benimle kalacağı için ben dışarıda olduğumda gözüm arkada kalmayacak biryer olmalı. Çarşı market vs de biraz olursa çevresinde iyi olur.
Tüm bunların haricinde sizin aklınıza gelen her türlü tavsiyeye açığım.
Şimdiden çok teşekkür ederim.