AnadoLU ünv'ni KAzanaN,veya Devam etmekte OLanlar Buraya

BAL88

fashion design*
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
113
1
46
İzmir
özellikle yeni kazanmış arkladaşlara yararı olur diye düşündüm kızlar,toplanalım kaynaşalım :)
hangi bölümde okuyorsunuz ailenizle mi yaşıyorsunuz yurttaysa hangi yurtta?
yeni başlayan arkadaşlar da kafasına takılan,merak ettikleri sorularını sorsunlar yardımcı olalım:)

evet eskişehirde okuyorum ben.
derslere girmek için yurtta kalan arkadaşlarım vardı gecen yıl ondan sordum.ama uzaktan da gayet güzel idare edilebilir tabi cnm çalıştıktan sonra..

4e geçtim malesefboshayallersmile ama aslen izmirliyima.s.

a cidden mi ben de izmirliyim.2ye gectim.
kkda hem hemşerim hem de aynı şehirde okuduğum birini buldummmm kaydirigubbakcemile2
nerde kalıosun eskişehirde?
bide okullar acılsın istiomusun :)eyvahedigeldismile

a cidden mi ben de izmirliyim.2ye gectim.
kkda hem hemşerim hem de aynı şehirde okuduğum birini buldummmm kaydirigubbakcemile2
nerde kalıosun eskişehirde?
bide okullar acılsın istiomusun :)eyvahedigeldismile

3 yıldır evde kalıyorum açılsın istiyorum artık çok sıkıldım oturmaktan

hepinize çok şanslısınız demek istiyorum boshayallersmile anadolu ünverisitesi ve eskişehir süperdir:lepi: bu yıl mezun oldum şimdi formasyon alıcam inşallah. takıldığınız bişeyler varsa sorabilirsiniz kızlar a.s.

formasyonla ilgili bilgi verirsen sevinirim cnm ben de moda tasarımı okuyorum bitirince almayı düşünüyorum.
sen bu yıl da eskişehirde mi yaşiicaksın ?

formasyon verilmeye başlandı canım, ben mezun olarak alcam ama okuyanlara da verilcek artık. sen ortalamanı yüksek tut 3.sınıftan itibaren alabilirsinboshayallersmile bu yıl da eskişehirdeyim yine formasyon sayesinde çok şükür :)

hm canım nerde kalıosun evin mi var? ben de eve cıktım bu yıl tek başıma. sen nası kalıosun? ben 2ye gectim
yani nasıl alınıo derslere fln mı girmek grkio aydınlatırmısın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…