• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anadolu unv. İktisat?

eflatunveotesi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
31
0
16
İstanbul
Meraba ark.lar. Daha tercih sonuclarimiz aciklanmadi ama ben cok buyuk bi ihtimalle eskisehir anadolu unv.de iktisat bolumunu kazanacagimi dusunuyorum. Ama bazi endiselerim var, biliyosunuz anadoluda acikogretim de var bi kac sitede arastirdim orgun egitim ve acikogretimin diplomalarinda sadece fakulte adlari farkliymis onun disinda hersey ayniymis. Sizce bunun ileride bi dezavantaji olur mu? Aranizda anadolu unv. de iktisadi ve idari bilimler fakultesinde okuyan varsa bana yardimci olabilir mi ortam nasil hocalar nasil ark.lik iliskileri nasil? cok soru sordum ama eskisehirde yurt onerilerinizi soylersenizde cok cok mutlu olurum :)

sen kendini geliştirip mEsleki anlAmda birçok + katarsan hayAtına daha avantajlı olursun.
istersen berbaT bir bölümdeN mezun ol. faRk etmez.
sakın diplomayla kaLma hep kendini geliştirmeye bak.

Bana da aynı yerin gelme ihtimali var ve korkularımız ortak aslında.Yinede istiyorum.Sıralamanı ögrenebilir miyim mümkünse :)

Benimde 4.sıramda anadolu iktisat :) sıralama derken basarı sıralamanı sormuştum :) mesajım az diye pm atamıyorum burdan sordum o yüzden :)

Benimde 4.sıramda anadolu iktisat :) sıralama derken basarı sıralamanı sormuştum :) mesajım az diye pm atamıyorum burdan sordum o yüzden :)

Ha pardon canm ben yanlis anladim :) tm1 siralamam 43 bin. Rehber ogretmenim falan cok israr etti istanbul iktisat falan yazmam konusunda ama oraya cesaret edemedim ya zaten hayalim hep eskisehirdi oraya yazdim bende :) senin siralaman nasil :) bi de sen iktisati ingilizce mi yazdin yoksa turkce mi?

ben senin kadar iyi değilim :) türkçe yazdım bu yüzden.ingilizceye sıralamam yetseydi yazarmıydım bilmiyorum malum anadolunun hazırlıgı..sen ingilizce yazdın değil mi

İste aynen bu konu yuzunden ingilizceye cesaret edemedim yakinimdaki herkes ing. Yaz dedi ama anadolu hazirligi asiri zormus hani haberlere falan da konu oldu protesto falan etti ogrenciler belki gormussundur benim de iyice gozum korktu ben de turkceyim yani :)

sen rahat rahat girersin o zaman :) benimki bi ihtimal..bakarsın orda karşılaşırız :)

tasalanmanız gereken en son konu o olsun kızlar.
söylediğim gibi eğitim haytınız boyunca mesleğinize + puan katabilecek her türlü bilgi, beceriyi edinin.
sertifikalar, kurslar vs.
dil eğitiminiz çok iyi olsun.
demem o ki; sizi diğerlerinden ayıracak fark/lar olsun.

ya zaten dediğin gibi haklısın.diplomayı kuru kuru alıpta okurken yada mezun olduktan sonra üstüne bişeyler katmazsak biyere gelmek mümkün değil.ki binlerce iibf mezunu varken türkiyede imkansız

Back