- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
- Konu Sahibi CuriousCat
Her zaman olduğu gibi bir işimi daha problemsiz atlatamamanın haklı gururunu yaşamaktayım. Perşembe sabahı Ön kayıt işlemlerimi yapıp belgelerimi aldıktan sonra bankaya gidip harcımı yatırdım fişimide dosyama ekleyip (2008 mezunu olduğumdan mebsis kaydım yok ve diplomanın aslını ve fotokopisini götürmem gerekti) doğruca büroya gittim. İlk gittiğimde sistemin çöktüğünü o an için işlem yapılmadığını istersek bekleyebileceğimizi söylediler, 1 saatlik yol gidince haliyle bekledim. Ara sıra kayıt alabildiler ama belirli aralıklarla yine sorun oldu, yaklaşık 2 saat bekledikten sonra kayıt işlemine başladılar tam bitti derken şifre alamadım çünkü sistemde kayıtlı görünmüyordum ?! yaklaşık 2 saat daha bekledim aralıklarla kontrol ettiler, farklı pclerde denendi vs ama yok olmuyor olmuyor.. Bu süreçte benim gibi sorun yaşayan en az 20-25 kişi daha vardı, ertesi gün tekrar gelin dediler. Neyse bugün gittik, sonuç mu ? aynı.. Bürodaki memur Eskişehir kaynaklı bir problem olduğunu, bir şekilde halledileceğini söyledi, perşembe tekrar çağırdı.. Sonuç olarak benzer problemle karşılaşan var mı ? Ne olcaz ki biz
ps. Üniversiteye mail yazdım ve büro görevlimle tekrar konuştum, büroda kaydımın onaylandığını bir şekilde tamamlanacağını dert etmememi söyledi ama gelde rahat et
ps. Üniversiteye mail yazdım ve büro görevlimle tekrar konuştum, büroda kaydımın onaylandığını bir şekilde tamamlanacağını dert etmememi söyledi ama gelde rahat et