Anadolu Üniversitesi AÖF - İşletme Yönetimi Okuyanların Paylaşım Alanı

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
İşletme Yönetimi

Programın Amaçları
İşletme Yönetimi Önlisans Programı bir taraftan yeni bir işletmenin doğuş süreçlerini (girişimcilik) kapsarken diğer taraftan da hâlen piyasada faaliyetini sürdüren işletmelerde çalışanların daha inovatif ve girişimci (iç girişimcilik) olmalarını sağlamak amacıyla tasarlanan bir programıdır.

İş Olanakları
İşletme Yönetimi Önlisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar kamu ve özel sektörde çeşitli yönetim kademelerinde çalışırlar. Programın mezunları pazarlama, satış, muhasebe, finans, denetim ve insan kaynakları gibi çeşitli alanlarda görev yapabilirler. Öğrencilerimizi geleceğin girişimcileri olarak yetiştirmek de İşletme Yönetimi Önlisans Programının amaçları arasındadır.

evet canım denetim'in 2. konusundayım. 20 gün kalmış ama millet son tekrarlarını yapıyor, geç kaldım =(
Ben daha denetim bitirdim sadece
Anneme bakiyorum ameliyat oldu gelen giden cok oluyor, 1.5 yasinda da kizim.var birakmiyor hic. En kisa zamanda prigram yapip baslayavam

Ben daha denetim bitirdim sadece
Anneme bakiyorum ameliyat oldu gelen giden cok oluyor, 1.5 yasinda da kizim.var birakmiyor hic. En kisa zamanda prigram yapip baslayavam
Geçmiş olsun canım, ALlah şifa versin. Yetiştiririz sınava kadar.
Artık 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor daha tedbirli olmak lazım

işletme yönetimi 2.sınıftayım.
bu 2. üniversitem. Çalışmaya hala başlamadım bakalım hayırlısı :KK43:

X