Anadolu Üniversitesi AÖF - İlahiyat Okuyanların Paylaşım Alanı

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
İlahiyat

Programın Amaçları
İlahiyat Önlisans Programı, lise mezuniyeti, yaşı ve mesleği ne olursa olsun herkese açık, büyük toplum kesimlerini doğru dinî bilgiyle buluşturmayı amaçlayan bir programdır. İlahiyat Önlisans Programı lâik, demokratik ve sosyal hukuk devleti anlayışı içinde ve çağdaş eğitim olanaklarıyla kişilerin ilahiyat alanındaki bilgilerini artırmayı amaçlamaktadır.

herkese gunaydin☺kimse yazmamis bari ben yazayim dedim..
ilahiyat ogrencisi oldum bu sene..
calisiyorum derslere fakat arapcada zorlaniyorum..
birde acikogretim sinav sisteminin degistigi haberi uzuldum sanki..
cevabi bilmesemde en yakin cvbi isaretlerdim ama simdi oyle birsey yok..ya bileceksin ya bileceksin..
burdan butun aof li arkadaslara kolayliklar diliyorum..

Mrhb bende ikinci sinifim fakat arapcdan bende cok zorlaniyorum halen aslinda kursa gitsem yapabiliecegim bir ders ama yerim hicccc musait degil kurs murs yookkkk

Kızlar merhaba. Bugünkü sınavı istişare edelim . Nasıldı. Soruları hatırlayanınız varsa paylaşalım. Bir tane soru vardı. Seçeneklerinde babanzade ahmed naim vardı. Hilafeti önemsemeyen düşünürü sormuştu. Cevabı o mu olacaktı ya :/

Bugünki sınavda çok kolay sorularda vardı bakıp bakıp düşündürenlerde herkes erkenden çıkıyor ya en sona ben kalıyorum hep. Nasıl yapıyolar

Kizlar ek kaynak ile sinavlara hazirlanan var mi. ? Murat yayinlari nasil. Özellikle arapça dersi için yardim bekliyorum sizden. Ek kaynak faydali olur mu. ? Nasil basarili olabilirim arapca da..

Kaynak ozellikle soru bankasi bazinda demek istedim. Faydasi olmaz mi. Arapca soru bankasi alsam. Murat yayinlarinin. Pekişir diye düşündüm..
olur tabi de arapça için ayrı bir kitap almaya gerek yok.zaten murat yayınlarının dönemlik kalınca bir kitabı var.konu özetli.içinde yeterli soru da var.
aslolan konuyu anlamak Arapçada.soru çözümü ikinci sırada.o yüzden bence ilk önce ders videoları sonrasında örnek sorular ve çıkmış sorular.

olur tabi de arapça için ayrı bir kitap almaya gerek yok.zaten murat yayınlarının dönemlik kalınca bir kitabı var.konu özetli.içinde yeterli soru da var.
aslolan konuyu anlamak Arapçada.soru çözümü ikinci sırada.o yüzden bence ilk önce ders videoları sonrasında örnek sorular ve çıkmış sorular.
Aynen konu ozetli soru bankasi... videolara calisiyorum zaten
Ek kaynakta almalimiyim yine de diye sordum. Bu benim alttan dersim de. Arapca 3. Biraz strese giriyorum simdiden.. bu seferde gecemessemdiye.. :(

Merhaba kizlar. Soru paylasimi yapalim . Benim mesela takildigim bir kac sorum var.. arapca da.. arapcasi iyi olann ?? :)

1.soru

Eklentiler

• 1509888032911.webp
    1509888032911.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 119
Back
X