2 yıllık Bilgisayar Programcılığı mezunuyum ve belli bir yaştan sonra bu meslekte iş bulmak zor, hele ki bilg. programcısıysan çok çok zor. Bu nedenle 4 yıllık bir açıköğretim bölümü okuyup sonra da Boğaziçi Üniversitesi Yazılım Mühendisliği yüksek lisans yapmak istiyorum. Asıl amaç Boğaziçi Üni. Yaz. Müh. yüksek lisans. Aşağıdaki açılardan bakarak Anadolu Üniversitesi AÖF'ü mü, yoksa İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) ni mi tercih etmem gerektiği ile ilgili görüşlerinizi alabilir miyim?
1. Derslere erişim ve online sınavlara erişim sırasında ilgili sitelerin aynı anda binlerce kullanıcının bağlantısını kaldırıp kaldıramaması (geçen sene AUZEF'te vize sınavları sırasında bağlantı sorunları yaşanmış ve mağdur olmuşlar)
2. Sınavların zorluk derecesi
3. Asıl amaç Boğaziçi; ama CV'de hangi açıköğretim fakültesinin adının yazılı olması işverenlere güzel gelir, işverenin ilgisini çeker?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler....
1. Derslere erişim ve online sınavlara erişim sırasında ilgili sitelerin aynı anda binlerce kullanıcının bağlantısını kaldırıp kaldıramaması (geçen sene AUZEF'te vize sınavları sırasında bağlantı sorunları yaşanmış ve mağdur olmuşlar)
2. Sınavların zorluk derecesi
3. Asıl amaç Boğaziçi; ama CV'de hangi açıköğretim fakültesinin adının yazılı olması işverenlere güzel gelir, işverenin ilgisini çeker?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler....