• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları anadolu lisesinden sagliga gecebilir miym ya da meslek secimi konusunda yardmm !

fatos0797

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
28
1
18
Antalya
merhaba arladslar benim sorunum ben anadolu lisesinde okuyorm ve 11. sinifa gectim ailem liseye gectgmden beri saglik meslege gecmemi istiyordu ama ben inat edip gitmedm simdide pisman gbiyim yani kendime guvenemiyorm bi meslek kazanabilecegm konusunda kamu yonetimi bolumu dusunuyorm ama napcagimi bilemiyorm :( saglk meslege gecme sansim hic yok mu ?

Bilmem ama aynı hatayı ben de yaptım. Sağlık meslek sanırım bu zamanda süper bir yeri kazanamayacaksan en iyisi. Bizimkiler de çok istedi ama ben inat ettim. Açıkçası şimdi de pişmanım. Olmazsa önlisansta falan yazarsın hemşireliği nolucak

Kızlar anadoludan ya da düz liseden nakil olmaz sml okullarına. Ayrica hemşireligin de önlisansi yok.

komşumun kızı liseyi düz lisede okudu bölümü sayısaldı .okul bitince üniversitede aydın ebeliği kazandı şimdi orada okuyor .yani gidebiliyorsun ama tek şart liseyi sayısaldan okumak.tabi bu benim bildiğim.

Back