Anadolu aöf kayıt yenileme

_Citlembik_

Kızım minik abla oluyor💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
2.129
4.278
Arkadaşlar merhaba. Ben 3 yıl önce açıktan okuduğum bölümü bırakmak zorunda kaldım ve kayıt yenileme sırasında harç yatırmadım. Öylemizle bırakmış oldum Hiç gidip görüşmedim açık öğretim ofisiyle filan. Şimdi yeniden kayıt yenileme yapmak istiyorum ama otomasyona giriş yapamıyorum. Böyle bir kayıt bulunamadı diyor. Benim verdiğim derslerin hepsi silindi mi acaba? Yeniden aktif hale getiremem mi? Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim

Arkadaşlar merhaba. Ben 3 yıl önce açıktan okuduğum bölümü bırakmak zorunda kaldım ve kayıt yenileme sırasında harç yatırmadım. Öylemizle bırakmış oldum Hiç gidip görüşmedim açık öğretim ofisiyle filan. Şimdi yeniden kayıt yenileme yapmak istiyorum ama otomasyona giriş yapamıyorum. Böyle bir kayıt bulunamadı diyor. Benim verdiğim derslerin hepsi silindi mi acaba? Yeniden aktif hale getiremem mi? Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim
Çözüm merkezine yazın ya da direkt olarak arayin. Boyle saglikli bilgi almanız zor.

Siz kaydınızı sildirmeden kayıt silinmez.

Şifrenizi yanlış giriyor olabilir misiniz. Aöf öğrenci girişi yerinden girilecek bir sürü baslık var hangi baslıga tıklamıştınız.

Çünkü bende kayıt yenilemedim uzun zamandır hala sisteme giriyorum.

Pasif gözüküyor para yatırsam açılıyor.

X