Valla ben hem de acayip duygusal bir insanim. Burda konularda ciddi takiliyorum o ayri da. Duygusallik dendi mi ota b.ka gozleri dolan, gunde 5 ogun goz dolmasi yasayan bir insanim. Sokakta gordugum iki cocuk oynamasina bile gozlerim dolar. Ama konumuz bu degil. Aile baglarim kuvvetli olsaydi herhalde ben de aglamaktan yirtilan biri olurdum, ama dedigim gibi, olmadigi icin bu konuda avantajliyim galiba. Ama bir tek bu konuda.
Ne diyeyim bilemedim.. Kendi yuvanda çok mutlu ol inşallah.. Bugün seni çok sevdim, kıyamadım.. :'(
bizim için binbir türlü fedakarlık yapan melekler onlar ayrılmak çok zor olacak ama sende sevdiğin insanla bir aile olacaksın çocuklarınız olacak.Annende yakın olacakmış sık sık görüşürsünüz il dışı daha zor
Doğru diyorsun canım..
Benim için daha çok var bende üzülürüm tabi ki ama herkesin farklı bir hayatı olacak sonuçta yine de pozitif düşün aynı evde yaşayamasanız bile dilediğin zaman görüşebilirsiniz
Doğru canım, Allah annelerimizi basımızdan eksik etmesin...
Zaten bir süre sonra kendi hayatına, kendi düzenine, evine alışacaksın :) İlk aylar da zorlanırız ama zamanla alışırız elbet hatta mutlu bile olacağız
Ne bileyim benim annem hem anne hem baba oldu.. Korkuyorum.. :'(