• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ana kucağına koyuyor musunuz?

inciboncuk

Guru
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 0-13 kg ana kucağı aldım açıklamasında doğumdan itibaren kullanılabilir yazıyor ama buna koyunca sanki beli bükülüyormuş gibi geldi o yüzden koymıyorum bebeğimi kafama takıldı siz uyanıkken yatırıyor musunuz ana kucağına mı koyuyorsunuz? çocuk uyanıkken bi fark olsun istiyorum öööyle yatsın istemiyorum ama buna koyunca da beli bükülüyo????kafamçokkarıştı

canım istresen onun için ince bir minder tarzında bir şey ayarlayıp öyle yatırabilirsin..
çünkü ben oğlumu ana kucağında büyüttüm diyebilirim..
içersine ince bir minder gibi bir örtü yaptı annem gayette güzel oldu..
hem o şekilde bebek içine gömülmedi,hemde yumuşak oldu a.s.

bende kızım doğduğundan beri kullanıyorum çokta memnunum..mutfakta felan hep onun içinde yatıyor..canım onlar ayarlı oluyor zaten düz bi ayar yaparsın beli acımasın diyede içine ince bi battaniye serersin..ben o şekilde kullanıyorum..gerçi benim kızın boyu biraz uzun o yüzden artık pek rahat etmiyor içinde..

Bizde ilk hastaneden çıkarkenbile ana kucağına koyduk bir parçası vardı yeni doğan için ona rağmen büküldü içinde şimdi 1 aylık oldu daha rahat oturuyor doktorumuzda nasıl yerleştireceğimizi gösterdi daha ilk muayenede

Ben ana dizi kullanıyorum ve çok seviyo ona alıştı yengemin kızınında ana kucağı var onda da uyumayı çok seviyoo hiç rahatsız olmadı.

canım ben 1,5 aylık iken koymaya başladım bebegımı, çokta memnunum,çunku iş yaparken sureklı kucakta olmuyor.yalnız fazla dik olmasın canım adı üzerinde ana kucagı,aynı ana kucagı pozısyonunda olsun.

ya benimki hem oto kolt hen ana kuc olanlardan ayarı mayarı da yok

canım benim kızımda hastaneden çıkışından itibaren oto koltuğu hem ana anakucağında evet bel kısmı bükülüyo o yüzden bende alt açma minderinin ufak yastığı var onunla bel kısmını destekledim bayağa rahat olduu:1rolleyes:

kızlar benimde var ana kucağım doğum yapmadım daha henüz ama beşiğinden daha çok ana kucağında yatırmayı düşünüyorum.bebeğim dergisinde okumuştum diğer ülkelerde hastaneden çıkarkenken ana kucağın yoksa kesinlikle çıkartmıyolarmış ana kucağının özelliği bebeğin anne karnındaki yapıya göre uyarlanmış yani bebek kendisini anne kucağında rahat hisetıyormuş ayrıca bazı arkadaşlar altına mınder destek yada battanıye koyuyorlarmış dıe okudum bunların hiçbirine gerek olmadıgını sadece ana kucagının mınderının yeterlı oldugunu yazıyordu bılımsel yapılan bı arastırma boyleyse bızde ona gore uygulayalım öyle deilmiiii?

kızlar bende anakucağı almıştım , eve bebek görmeye gelenler tepki gösterdi yok çocuk rahat edemez vücut iskeleti bozulurmuş , boynu bükük kalırmış dediler beni korkuttular . bende çaresiz kaldırdım . benim ana kucağım oto koltuğuna benziyor ama oto koltuğu değil . bu dümdüz yatan ana kucakları gibi değil daha küçük kavisli duruyor . acaba kullanmaya devam mı etsem ??

kızlar ana kucakları bebeklerinizin rahat edeceği pozisyon düşünülerek tasarlanmıştır.çok andik markalar olmadığı sürece bebeğinizin rahatından şüpheniz olmasın.
dikkat edin kucağınızda tutarkende bebeğiniz hafif eğiktir.hiç bir zaman düz durmaz.
emin olun ana kucağında yani pusette daha çok rahat ediyordur.

Back
X