Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ana kucagımız nasıl bı bakarmısınız

gülke güle kullansın canım bebişin, ilerde yukarıya oyuncaklar çıngıraklrda asarsın

pofuduk, kurdeleli falan çok şirin bence. bu tarz şeyler çok kullanışlı oluyor. heryere taşıyabiliyorsun, ben beğendim..

çok güzelmiş güle güle kullansın

merhaba sevvim bende kızıma bu ana dizinden almak istiyorum. fakat sadece internette gördüm.ürünün kumaşı, kullanışlılığı hakkında bigi verirsen çok sevinirim. iyi günler

güle güle kullansın bebeğin canım.bende almıştım aynısından sadece tentesi yoktu kızım 2,5 yaşına geldi hala onda sallıyorum uyutuyorum, oturur pozisyona getirdiğimde hala yemeğini yediriyorum. sapasağlam çok kullanışlı.

Son düzenleme:
çok güzelmiş..benim de rahmetli kızımın böyle güzel bir anakucağı vardı..allah analı babalı büyütsün yavrunu..

çok güzelmiş..benim de rahmetli kızımın böyle güzel bir anakucağı vardı..allah analı babalı büyütsün yavrunu..

Canım çok üzüldüm Başın sağolsun Allah rahmet eylesin yavruna. Soru sorup seni üzmek bunaltmak istemiyorum. Cennette yavrun şimdi sana duacı.. Sen kaç yaşındasın?

jewelife; rahmetli kızım diyince çok fena oldum,Allah sabırlar versin inşaallah..

sevvim; çok güzelmiş,güle güle kullansın bebişin inşaallah,biz de bundan almayı düşünüyoruz,çift yönlü sallanabiliyor di mi? ne kadara ve nerden aldınız acaba?

Son düzenleme:
Canım çok üzüldüm Başın sağolsun Allah rahmet eylesin yavruna. Soru sorup seni üzmek bunaltmak istemiyorum. Cennette yavrun şimdi sana duacı.. Sen kaç yaşındasın?

27 yaşındayım.. hayatımın hem en anlamlı hem de en üzücü yaşındayım..

aayyyy çok güzelmiş güle güle kullanın bende bunlardan istiyorum bi arkadaşımın var çok kullanışlı ama ben hiç biyerde bulamadım internettede görmedim nereden alabilirim yada internette nerede bulabilirim yardımcı olursanız sevinirimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…