• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Ana Kucağı ve Oyun halısı arıyorum.

BEn'de tiny love tekmele ve oyna oyun halısı var özelden mail adresinizi verirseniz resim yollarım bu arada Ankara'da oturuyorum ve fiyatı 100 tl

Canim kanz marka anakucagi oto koltugum var sallaniyor.ortopedik ve rahat.yenidogandan 13 kg ya kadar kullaniliyor.biz onagecen ay oto koltugu aldik.evde duruyor.Piyasasi 150 tl den basliyo.70 den birakabilirim dusunursen yepyeni hala .dokuz ay kullandik.ilani da var

tiny love tekmele ve oyna oyun halısı ve chicco keyfit oto koltuğu-ana kucağı var. ikisi de çok iyi durumda. oyun halısı bi kaç kez kullanıldı. kızımın oyuncaklar ilgisini çekmiyor maalesef. o yüzden ilgilenmedi pek. orjinal paketinde duruyor. oto koltuğu kırmızı-krem renginde ve sadece arabada durduğu için güneşten biraz rengi soldu. ilgilenen olursa resim gönderirim.

bende de kraft diadem oto koltuğu var yenidoğandan 13 kg a kadar. biz da ikiz bebek olduğu için seyahatte kullandık genelde. tertemizdir. belgeleri duruyor. 190 tl çocuk mağazalarında size 100 olur

Back