Ana kucaĝı onerisi

Evaart

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
110
13
48
33
Merhaba prego 4035 ile fisher price 3 in 1 arasında kaldım. Aranızda kullanan var mi.ikisinij olduğu görseli paylaştım

Eklentiler

• Screenshot_20230704_172643_Chrome.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 71
İkisini de kullanmıyorum ama babybjörn kullanıyorum. Gaz çıkarmada çok yardımcı oldu. Ayrıca taşıma kolaylığı ve yer kaplamaması açısından öneririm.

Bence de bunları alacağınıza Babybjörn alın.

Yer açısından sıkıntım yok ev çok geniş her odasi da. Ben biraz oyuncakli eğlenceli birsey olsun istiyorum

Ben de babybjorn demeye geldim ek oyuncağı var onu ayrıca alıp takabiliyorsunuz. bizimki o oyuncakla epey oynuyor. İnce motor gelişimini destekliyor

Kesinlikle babybjörn. 5 6 ay kullanılıyor tabi sonrasında kullanan var mı bilmem ama bizimki oturmadı. Öncesinde baya kurtarıcı oldu.

Merhaba prego 4035 ile fisher price 3 in 1 arasında kaldım. Aranızda kullanan var mi.ikisinij olduğu görseli paylaştım
Babybjörn ün muadili var
Direkt onu al

Yer açısından sıkıntım yok ev çok geniş her odasi da. Ben biraz oyuncakli eğlenceli birsey olsun istiyorum
Gerek yok
Oyun halısı Alcan zaten

Bunlar çok kısa ömürlü olur. Oyuncaklı babyjörn alın derim. Benim bebeğim çok sevdi. Taşıması çok kolay. Bebeğe hareket alanı veriyor. Çok uzun süre kullandım ben. Bir süre sonra uyku aracı oldu hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…