Ana Kucağı mı yoksa Otomatik Salıncak mı?

ttaytt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
720
102
323
arkadaşlar kızıma içinde uyuması oyalanması için birşey alıcam ama karar veremiyorum. kimileri titreşimli anakucağını tavsiye etmiş kimileri ise salıncağı. baktığım ürünler fisher price ın titreşimli anakucakları ve chicconun polly swing otomatik salıncağı. içinizde bunlardan kullananlar varsa hangisini tavsiye edersiniz? bu arada kızım 2.5 haftalık kolik sancıları var ve kakasını yapana kadar sürekli kucağımda sallanmak istiyor...

cnm bizde polly swing var bnm kızımda 3 aylık biraz ufak bi bebek olduğundan daha yeni yeni biniyor salıncagına şimdilik en fazla yarım saat kalıyor üstünde sonra sıkılıp kucak istiyor belki ilerde daha fazla ilgisini çeker ana kucagından daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum ben.birde ben sahibinden.com dan aldım yarı fiyatına bi bak istersen belki sende temiz az kullanılmış bi salıncak bulabilirsin

bu arada 2.5haftalık demişsin cnm ben aylık anladım bu salıncak için daha çok küçük bebişin ben bile hala beline destek bişeyler koyarak oturtuyorum.bizimki 2.5 aylık olana kadar kucaktan hiç inmedi tatlım malesef bu zamanlarda böyle oluyorlar ama sabret zamanla düzeliyo :) kolik sancıları içinde fön makinasını tavsiye ederim bizde çok işe yaramıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…