• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Ana Kucağı mı Yoksa Otomatik Salıncak mı?

ttaytt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
720
102
323
arkadaşlar kızıma içinde uyuması oyalanması için birşey alıcam ama karar veremiyorum. kimileri titreşimli anakucağını tavsiye etmiş kimileri ise salıncağı. baktığım ürünler fisher price ın titreşimli anakucakları ve chicconun polly swing otomatik salıncağı. içinizde bunlardan kullananlar varsa hangisini tavsiye edersiniz? bu arada kızım 2.5 haftalık kolik sancıları var ve kakasını yapana kadar sürekli kucağımda sallanmak istiyor...

benim 7 aylık bir oğlum var.ve doğduğu günden beri uyku sorunu yaşıyoruz.ben graconun lovin hug elektirkli salıncağını almıştım daha 2 aylıktı.ve aldığıma hiç pişman olmadım,bir tek onda uyuyor çünkü.şimdi balkona koydum,uyuyana kadar yanında oturuyorum,uykuya dalınca da otomatik sallanma ayarını açıyorum,çok huysuzsa müzikleri ve doğa sesleri de var,onlardan birini de açıyorum,ohh hem sallanıyor,hem uyuyor.ben de rahat ediyorum..tavsiye derim,ben çok memnun kaldım çünkü..

Back