Bebek Beslenmesi ana kucağı kullanımı

• Konu Sahibi Konu Sahibi burii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

burii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
129
4
46
İstanbul
merhabalar
15 gunluk bır kızım var anakucagına yatırdıgımızda cok rahat edıyor ve uykuya dalıyor
ama ben kararsız kalıyorum acaba erkenmı dıye
kullanan varmı yada nekadarlıkken kullanmaya basladınız?

slm ana kucağı dediğin şey oto koltuğu olarakta kullanılan şeyse bence erken falan değil altını yastıkla destekleyip onda yatırabilirsin benim bebeğim 11 aylık ve öyle zor bir bebekki çünkü acemilik çok kötü hayal aleminde oluyor insan neyi nasıl yapacağına hiç karar veremiyor zaten çevrede bir sürü çatlak ses herşeye müdahale ediyorlar prof dr bebekler çok dasr ve sıkışık bir yerden geliyorlar bu yüzden onların yok kolu ağrır yok başı uyuştu gibi durumları olmaz ne kadar dar yerde yatarsa kendini o kadar güvende hisseder dedi biz kendimiz gibi değerlendirip yok beli ağrır yok rahat etsin derken 11 ay içinde 3. beşik yatak aldık ama hiç birinde yatmıyor kocaman bir yatakta tek başına yatmayı tercih ediyor

oto koltugumuzda var ama oda cukur gıbı gelıyor
ana kucagımız otokoltuguna gore daha duz gıbı
allah yardımcınız olsun valla senınkı baya nazlıymıs
bızde ısmını naz koyduk ama ınsallah naz lı olmaz

ben kızım doğduğu günen beri kullanıyorum.chhicconun oto koltuğunu. içinde zaten ortapedik yastığı var onun. kızım suan 5 aylık.hiçte sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…