• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ana dili İngilizce olan Tecrübeli Öğretmenden Çocuklara Özel Dersler (İstanbul)

nativeenglish

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
4
0
6
İstanbul
Hello. My name is Rachael and I am a native English teacher specializing in working with children. I have 5 years experience working with children in America, Spain and Turkey. I am TEFL certified and have one year of experience teaching English at a well known preschool in Istanbul. I have worked with children ranging from 3 years to 15 years. I also have experience proofreading translated documents and am available for test preparation courses. Please contact me.

Merhaba. Adım Rachael ve çocuklara özel dersler veren ana dili İngilizce olan bir öğretmenim. Amerika, İspanya ve Türkiye'de çocuklara özel ders konusunda 5 yıllık iş tecrübesine sahibim. TEFL sertifikalıyım ve İstanbul'daki çok bilinen, ünlü bir kreşte 1 yıl boyunca İngilizce öğretmenliği yaptım. Yaşları 3 ila 15 arasında değişen çocuklara özel dersler veriyorum. Aynı zamanda İngilizce tercümelerde redaksiyon işleri yapıyor, hazırlık atlama testleri için de özel dersler veriyorum. Lütfen benimle irtibata geçiniz.

Back