Gözleri müthiş görünüyor!Lens mi acaba? kaydirigubbakcemile3
Bakıyorum da başlık değişmiş?
baslik farkli, icerikler ayni olursa diger konu kapatilir..
bilginize..
Grup bugün saat 21:00 - 23:00 arası tuborg gold fest kapsamında sahnede olacaklar. Gidemedim. Hafiften bi "ah beee!" demeye başladım.
Ben gittim canım ,ben aslında evanesence i hiç sevmezdim ,hatta gıcık olurdum amy lee ye de diyebilirim.Ancak konser performansı çok iyiydi hatta bir ara playback mi yapıyo yoksa diye düşünmedim değil.Atlıyo zıplıyo bağırıyo ve hiç nefes nefese kalmıyo ses hiç gitmiyo.Gerçekten çok hoşuma gitti.Bir de 'teşekkü ederi' demeyi öğrenmiş:) her şarkı arasında türkçe teşekkür etti.Çok sempatikti.O gün ekşisözlükte bazıları sesi çok kötüydü falan diye yazmışlar ama onu da festivalin 3. günü anladım sahnenin sağ tarafında seste problem vardı çünkü biz inflameste sağdaydık ve solistin sesi doğru düzgün gelmiyodu.Sonra sol tarafa geçtik bir nebze daha iyiydi ama yine de kötüydü zaten solist sarhoştu baya yani inflames konser grubu değildir artık benim gözümde.Son gün de within temptation döktürdü.Onda da sahne önüne alıyodu görevli sahne önü olmayanları. bir anda kendimi sahne önünde buldum aslında öyle büyük bir hayranı falan da değildim ama çok eğlendim ,çok güzel oldu.Ve tabi gunsn roses.... dünya gözüyle görmüş olduk.Ve tabi ertesi günü kpss olduğundan axl amcamızın erken çıkma jesti de pek bi makbule geçti doğrusu.
Yalnız Evanescence dan girmişim nerden çıkmışım ya ben bu tuborg goldfest için ayrı bir başlık açıyım en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?