Amy Lee

"aa sarışınmıymış" diyenler öylee "ooo sarışın" değil yani şu kıvamda sarışınmış. Boyatması iyi olmuş. :))

Son düzenleyen: Moderatör:
2012 Rock Am Ring konseri...

Sönük olan seyirciler mi yoksa grup mu? Bi gel git oldu. :)Zaten çoğu yeri atlaladım. Ses kalitesi biraz düşük gibi... Going under' ı izlediğimde yıl 2006 - 2007 falanmış gibi geldi. :) Weight of the world' ü çalmaları iyi olmuş. Ne kadar kötü çalarlarsa çalsınlar bu şarkının canlı performansını seviyorum. Keşke introsuyla girselerdi. Sanırım My heart is broken ve Your star en iyi çaldıkları parçalardı. Yalnız Your star parçasında bi kısım var orada neden kendini o kadar zorladı anlayamadım. Sick parçasındada aynı şekilde... ;D Amy gösteriş yapmak yerine sesine konsantre olsa keşke... Bring me to life ile bitirişi yapmaları hoş olmuş.:) Konsrin kahramanları bana kalırsa Will ve Amy di... :) Neden böyle bi yorum yapma gereği yaptım bilmiyorum. Neyse...

xxxxx

Evanescence Temmuz'da İstanbul'a Geliyor
Sonisphere gibi büyük bir festivale imza atan Purple Concert'in bu sene Temmuz'da Parkorman'da düzenleyeceği İstanbul Open Air Festival'de EVANESCENCE da yer alıyor. Biletler yarın Biletix'ten satışa çıkıyor! Festivalle ilgili nette yayınlanan ayrıntılar şöyle:

GunsN'Roses & Evanescence'le beraber toplam 21 grubun katılacağı Tuborg Goldfest 4-6-7 Temmuz'da Parkorman'da! Biletler yarın Biletix'te! Tuborg GoldFest'te sahnedeler: G'NR, Evanescence, Godsmack, In Flames, Apocalyptica, Within Temptation, Ugly Kid Joe, Lacuna Coil, Skindred. Sweet Savage, Şebnem Ferah, Pentagram, Ayşe Saran, Redd, Erdem Yener, Planeur ve daha fazlası!!!

Bilet Fiyatları

VIP Kombine – 530.00 TL
Sahne Önü Kombine – 371.00 TL
Normal Kombine – 148.50 TL

Alıntı

Amy lee değil Evanescence - Anywhere... :)

Grubun bana kalırsa en iyi performansı!

Amy yani Evanescence İstanbulda... :) Tuborg GoldFest'te sahne alacaklar. vee ben gidemiyceem...

GunsN'Roses & Evanescence'le beraber toplam 21 grubun katılacağı Tuborg Goldfest 4-6-7 Temmuz'da Parkorman'da! Biletler yarın Biletix'te! Tuborg GoldFest'te sahnedeler: G'NR, Evanescence, Godsmack, In Flames, Apocalyptica, Within Temptation, Ugly Kid Joe, Lacuna Coil, Skindred. Sweet Savage, Şebnem Ferah, Pentagram, Ayşe Saran, Redd, Erdem Yener, Planeur ve daha fazlası!!!

Grup bugün saat 21:00 - 23:00 arası tuborg gold fest kapsamında sahnede olacaklar. Gidemedim. Hafiften bi "ah beee! " demeye başladım.

Grup bugün saat 21:00 - 23:00 arası tuborg gold fest kapsamında sahnede olacaklar. Gidemedim. Hafiften bi "ah beee! " demeye başladım.

Ben gittim canım ,ben aslında evanesence i hiç sevmezdim ,hatta gıcık olurdum amy lee ye de diyebilirim.Ancak konser performansı çok iyiydi hatta bir ara playback mi yapıyo yoksa diye düşünmedim değil.Atlıyo zıplıyo bağırıyo ve hiç nefes nefese kalmıyo ses hiç gitmiyo.Gerçekten çok hoşuma gitti.Bir de 'teşekkü ederi' demeyi öğrenmiş:) her şarkı arasında türkçe teşekkür etti.Çok sempatikti.O gün ekşisözlükte bazıları sesi çok kötüydü falan diye yazmışlar ama onu da festivalin 3. günü anladım sahnenin sağ tarafında seste problem vardı çünkü biz inflameste sağdaydık ve solistin sesi doğru düzgün gelmiyodu.Sonra sol tarafa geçtik bir nebze daha iyiydi ama yine de kötüydü zaten solist sarhoştu baya yani inflames konser grubu değildir artık benim gözümde.Son gün de within temptation döktürdü.Onda da sahne önüne alıyodu görevli sahne önü olmayanları. bir anda kendimi sahne önünde buldum aslında öyle büyük bir hayranı falan da değildim ama çok eğlendim ,çok güzel oldu.Ve tabi gunsn roses.... dünya gözüyle görmüş olduk.Ve tabi ertesi günü kpss olduğundan axl amcamızın erken çıkma jesti de pek bi makbule geçti doğrusu.

Yalnız Evanescence dan girmişim nerden çıkmışım ya ben bu tuborg goldfest için ayrı bir başlık açıyım en iyisi.

Son düzenleme:

:) Öyle yap tabi...:) Baya eğlenmişsin... Ne güzel... :) Ben ilk gün gitmeyi çok isterdim. İki sevdiğim grup birden çıktı. Redd ve Evanescence... Redd'i her zaman dinleyebilme şansım var fakat Eva için aynı şeyi söyleyemem. Kırk yılda bir geliyor zaten bu gruplar... :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…