Amy Childs

Gözünde lens yok .

Bizim Türk erkeklerinin tam beğeneceği türden bu kızlardan :/görseler içine düşerler bunun.

konu sahibi lens kullaniyor yazmis ilk sayfada o yuzden dedim :) veee de internette buldum ingilizce bir yaziydi cevirebildgim kadariyla 18yasinda uc estetik ameliyat gecirmis bunlar Facial fillers sanirim elmacik kemikleri icin,collagen injections dudaklari icin ve D cup boobs yaptirmis ve bunu gizlemiyormus memnunmus estetik ameliyatlarndan .yani goguslerde estetik.

Son düzenleme:
Gözünde lens yok .

Bizim Türk erkeklerinin tam beğeneceği türden bu kızlardan :/görseler içine düşerler bunun.

Lens var. Zaten ilkk sfda eklediğim iki fotoda fark belli. Normalde de renkli ama koyu bir renk.
Lens ile açıyormuş rengini. Nette yazan o. Bilemiyorum.

Lens var. Zaten ilkk sfda eklediğim iki fotoda fark belli. Normalde de renkli ama koyu bir renk.

evet kesinlikle var gecirdigi uc estetik ameliyatka beraber :) ama nedense saci topluyken hos geliyor insana yuzu sadece yasina gore cok yasli duruyor

evet kesinlikle var gecirdigi uc estetik ameliyatka beraber :) ama nedense saci topluyken hos geliyor insana yuzu sadece yasina gore cok yasli duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…