- Konu Sahibi VIDIVIDIVIDI
-
Arkadaşlar merhaba;
amway zoom ve oven cleaner jel fırın temizleyici kullananlar varsa yorumlarını paylaşabilirlermi ??
Ikisinden birini de alsam yeterli olurmu
mutfak dolapları için zoom u kullanabilir miyim?
Teşekkür ediyorum şimdiden.
Bu arada benim davlumbazım ve fırınım ankastre değil ama gri .
Renklerinde bozulma falan yaparmı ?
Fikirlerinizi paylaşırmısınz?
Amwayin in fırın temizleyicisi harika bişey tavsiye ediyorum. Fırın telini tepsisini fırın içi yanlarını temizledim renginde bi sorun olmadı tabi fırının dışı için kullanmadım. hatta kızartma tenceremin yanları ne yapsam geçmeyen bi yapışıklık vardı kullanmadığım yağ sökücü kalmamıştı o bile geçti mis gibi oldu.ancak aspiratorlerin filtreleri var ya onuda mükemmel temizliyo yağları atıyo hemen ama rengi değişiyor onun. Zoom U kullanmadım onun için bişey diyemeyeceğim. Ben loc kullanıyorum genelde o da süper.amwayin gerçi tüm ürünleri harika.hem içlerinde kimyasal da yok.
Loc u yer, koltuk temzliğinde, sulandırıp camsil şeklinde kullanıyorum. memnunum. aspiratörün filtreleri değişiyo derken beyazlıyormu rengi gri iken ?
yok rengi böyle kararıyo garip bi şekil alıyo ben değiştirmek zorunda kaldım filtrelerini çok kötü görünüyordu.loc u ben heryerde kullanıyorum genelde.ama amwayin in halı şampuanı da var onu daha kullanamadım.hatta bugün silerim belki koltuklarıçok işim var
Arkadaşlar merhaba;
amway zoom ve oven cleaner jel fırın temizleyici kullananlar varsa yorumlarını paylaşabilirlermi ??
Ikisinden birini de alsam yeterli olurmu
mutfak dolapları için zoom u kullanabilir miyim?
Teşekkür ediyorum şimdiden.
Bu arada benim davlumbazım ve fırınım ankastre değil ama gri .
Renklerinde bozulma falan yaparmı ?
Fikirlerinizi paylaşırmısınz?
arkadaşım silebildinmi koltuklarını amwayın halı şampuanı ile.
Nasıl oldular ?
İnox için zoom kullanmanızı tavsiye ederim özellikle yağ ve parmak izleri içinarkadaşlar bana yardımcı olabilirseniz sevinirim ben loc genel temizlik aldım ankastre inox da kullanan oldumu acaba sonuç nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?