Amway zoom ve oven cleaner jel fırın temizleyici kullananlar !!! Acil yardım rica !!!

VIDIVIDIVIDI

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
15
0
6
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba;

amway zoom ve oven cleaner jel fırın temizleyici kullananlar varsa yorumlarını paylaşabilirlermi ??
Ikisinden birini de alsam yeterli olurmu
mutfak dolapları için zoom u kullanabilir miyim?
Teşekkür ediyorum şimdiden.
Bu arada benim davlumbazım ve fırınım ankastre değil ama gri .
Renklerinde bozulma falan yaparmı ?
Fikirlerinizi paylaşırmısınz?

Amwayin in fırın temizleyicisi harika bişey tavsiye ediyorum. Fırın telini tepsisini fırın içi yanlarını temizledim renginde bi sorun olmadı tabi fırının dışı için kullanmadım. hatta kızartma tenceremin yanları ne yapsam geçmeyen bi yapışıklık vardı kullanmadığım yağ sökücü kalmamıştı o bile geçti mis gibi oldu.ancak aspiratorlerin filtreleri var ya onuda mükemmel temizliyo yağları atıyo hemen ama rengi değişiyor onun. Zoom U kullanmadım onun için bişey diyemeyeceğim. Ben loc kullanıyorum genelde o da süper.amwayin gerçi tüm ürünleri harika.hem içlerinde kimyasal da yok.

Loc u yer, koltuk temzliğinde, sulandırıp camsil şeklinde kullanıyorum. memnunum. aspiratörün filtreleri değişiyo derken beyazlıyormu rengi gri iken ?

Loc u yer, koltuk temzliğinde, sulandırıp camsil şeklinde kullanıyorum. memnunum. aspiratörün filtreleri değişiyo derken beyazlıyormu rengi gri iken ?

Yok rengi böyle kararıyo garip bi şekil alıyo ben değiştirmek zorunda kaldım filtrelerini çok kötü görünüyordu.loc U ben heryerde kullanıyorum genelde.ama Amwayin in halı şampuanı da var onu daha kullanamadım.hatta bugün silerim belki koltukları çok işim var

arkadaşım silebildinmi koltuklarını amwayın halı şampuanı ile.
Nasıl oldular ?

bi ara üye olmuştum,zoom u kullandım memnun kaldım
yalnız hem çok pahalı hemde dedikleri gibi 1sene gitmiyor ,yağ sökücüsünüde
deneylerde gördüm çok güzeldi ama ben şahsen kullanmadım gereksiz okadar
ürün almıştım ve onu çok alıp kendimede ayırmadığıma çok pişman olmuştum
belki ılerde sadece ondan alıp denerim,diğer ürünlerini çok müzice ve inanılmaz güzel bulmuyorum anlatıldığı gibi ve çok abartıyolar

Son düzenleme:
arkadaşım silebildinmi koltuklarını amwayın halı şampuanı ile.
Nasıl oldular ?

Sildim canım :) güzel oldu ama benim üçlü koltukta bi lekem var ne olduğunu anlayamadığım onu çıkarmadı. Daha önce koslanın halı şampuanını kullanmıştım.o da gayet güzel. Yani çokda gerekli değil kosla da aynı işi görür gibi geldi bana ne yalan diyim :26:

arkadaşlar bana yardımcı olabilirseniz sevinirim ben loc genel temizlik aldım ankastre inox da kullanan oldumu acaba sonuç nedir

Arkadaşlar merhaba,
Amway jel fırın temizleyicisinden aldım satıcı kadın fırına sürmemi ve sonra fırını ısıtmamı söyledi. Kullanım şeklini böyle anlattı ve ben de malesef bu şekilde uyguladım. Sonrasında fırını temizledim ama ürünü uyguladığım yerler resmen ağardı beyazımsı bi görüntü oluştu ve geçmiyor. Çok üzüldüm gerçekten. Daha önce başına gelen var mı ne yapmam lazım bu lekelerin geçmesi için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…