amway yağçöz fırınımı mahvetti

simurgmina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
158
5
118
Manisa
hanımlar çok moralim bozuk.ocak ve fırın için aldığım yağçözü inox fırınımda denedim..camına ve düğmelerinin etrafına sürdüm,hay sürmez olaydım...camını çizdi,düğme etrafı boyası kalktı,alaca belece bişey oldu..çok canım sıkıldı,kullanma talimatında herhangi bir uyarıda yoktu..

kızlar bu konuda bişey yapabilir miyim,bilgisi olan var mı...eşim görürse kesin kızar,çünkü böyle temizlik malzemelerini almamın fuzuli olduğunu söylüyordu,sanırım haklı çıktı..loc genel temizleyicisi de halıdaki çay lekesini bile çıkarmadı..boşuna para verdim vede zarara uğradım

Bizim komsumunda arcelik yazisinin a harfi silinmisti
Gecmis olsun simdiden sonra ne yapilabilirki acab

yazıları silinmedi ama çelik görünümlü kısmında lekelr olştu.sanki ıslak kalmış gibi görünüyor

onu sadece fırının içine sürmek gerekiyor sanırım, ben içine kullanmama rağmen dalgalı lekeler oluştu

Sprey boyalar işe yararmı acaba.Geçmiş olsun.Hakikaten can sıkıcı bir durum

Kullanma talimatını okumamışsınız.
Kutunun arkasında 9 maddelik talimat var.
9. maddede BÜYÜK HARFLERLE diyor ki;
Temizleyiciyi sadece emaye kaplı fırın iç yüzeylerinde kullanın.
Alüminyum, boya ve krom kaplanmış yüzeylerde kullanmayın.
Kendi kendini temizleyen, ya da sürekli temizlenen fırınlarda kullanmayın.

Yani bu herhangi bir yağ çöz değil. ""JEL FIRIN İÇİ TEMİZLEYİCİ"".... Ürünün üzerinde de bu şekilde yazıyor.

Merhaba
eger urunlerin inoxsa bulasik deterjnindan baska hicbisey kullanamiyosun canim dedigin gibi sonra leke varmis gibi kaliyor zarar goruyor

Canim cifin inoxlar için grisi var mikrofiber bez ile kullan çizgiler kaybolur dalgalnma
da olmaz

amway ben de kullandım gerçekten birşeye yaramıyor bir de o kadar para.loc sanki su gibi hiç leke falan çıkarmıyor.ben sadece elde yıkaanan bulaşık deterjanından memnun kaldım.eski ocağımın taşlarına kullandım yağ çözücüyü mahfetti alaca bulaca ooldu.bulaşık makinesi için tablet almıştım oda çok kötü hiç çıkarmıyor kaşıklarımı mahfetti matlaştı hem de su lekeleri oluyordu.Bir daha almam amway ben.Senin de fırınına yazık olmuş marc sprey kullansaydın keşke o zarar vermiyor.Neyse olan olmuş üzme kendini.

valla bimdeki çağ çözücüyü kullanıyoruz kafamız rahat :) dandik marka deyip geçmiştim ama iyi markaların bıraktığı hasarın zerresini bırakmıyor. inox ocakta, buzdolabında her yerde kullanıyorum

Anwayın ürünlerini dikkatli kullanmak gerekiyor. Yağ çözücü fırına kullanamıyorsun ki fırınlar için anwayın özel jeli var onu sürüyorsun. Hatta aspiratöre bile farklı jeli var.
Bu yüzden kullanma talimatını iyi okuyunuz

Merhaba...Ben mft nin pembe mutfak yağ çözücü bez ürününü kullanıyorum.Ürün eşyaların ilk günkü parlaklığını kayganlığını koruma ve devam ettirme özelliğine sahip. Bez deyip geçmeyin içinde gümüş iyonları statik elektriklenme yapısı sayesinde mutfakta yağ izi parmak lekesi herşeyi topluyor,tek silimde.

Ya şimdi temizledim ben de mahvetti çok kötüyüm fırın in gri yerleri gitti ya nasıl düzelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…