• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amway ürünlerini kullanmak isteyenler

vesvese

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
59
0
96
Antalya
xxxxx uyelik için bana ulasabılırsınız . xxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
araştırmak o kadar kolay dünyada tam 100 ülkede tanınıyor internetten hangi dilde olursa olsun araştırabiyorsun türkçeye ceviri yapan proğramlar sayesinde. üstelik kullanıp tecrübe etmediğimiz hiç bir ürünü tavsiye etmiyoruz:nazar:

sonay hanım hangi üründen memnun kalmadınız bilmiyorum ama bu konu size amway ürünün satan kişiyle alakalı olabilir size yanlış ürün veye kullanım şekli vermiş olabilir .ürünleri doğru şekilde kullandıktan sonra hiçbir sorun çıkmaz.zaten olumlu sonuç alamadığınız ürünü iade edebiliyorsunuz.

Ürünleri nasıl alabilirim ödeme şekli ,indirim zamanı ne zamandır bu tarz bilgiler rica ediyorum Kolay gelsin.

Ürünleri nasıl alabilirim ödeme şekli ,indirim zamanı ne zamandır bu tarz bilgiler rica ediyorum Kolay gelsin.

merhaba nilufer hanım ürünleri alabilmeniz için size en yakın amway serbest girşimcisini bulmanız lazım eğer yoksa amway.com sitessinden uyelik kaydı açıp ordann sipariş verebilirsiniz bunun içinde bir sponsor lazım tabiki.ödeme şekli kredi kart veya banka hesabıyla oluyor garantı banka hesabıylaa yapıılabiliyor.indirim zamanını kendınız uye olduğunuzda kendi sayfanızda gorebılıyorsunuz.şöyleki amway uyelık kaydı ucretlendırmesı 45 tl fakat bu 45 tl siz 100 puanlık sipariş veerdiğinizde düşüyor .ayrıca her 100 puanlık siparişe 20 tl hediye kuponu ve bu kuponları bir sonraki ay kullanabiliyorsunuz.düşünürseniz size yardımcı olabilirim.tşkr ederim

esra hanım amway ürünlerini kullanmak isterseniz üyellik için yardımcı olabilirim.

Süper olur, benim ürünleri hakkında çok bilgim yok fakat etrafımda baya memnun kalan arkadaşlar olmuştu merak ettim. bir tek diş macununu kullandım bir kere onu çok beğenmiştim ondan kesin alıcam da diğer ürünlerede bakmak istiyorum.. :))

Süper olur, benim ürünleri hakkında çok bilgim yok fakat etrafımda baya memnun kalan arkadaşlar olmuştu merak ettim. bir tek diş macununu kullandım bir kere onu çok beğenmiştim ondan kesin alıcam da diğer ürünlerede bakmak istiyorum.. :))
tabiki amwayin bütün ürünleri çok güzell.kendiniz için doğru olan ürünü almanız yeterli.

Reklam amaçlı üyelik...

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim canım. bakıcam şimdi.. buraya üye mi olmam gerek ?

evet birinin sponsorluğunda üye olmanız gerekiyor.şoyle anlatayım size ben size sponsor oluyorum siz uyelık kaydı acıcam ve kendiniz istedınız ürünleri sipariş verceksiniz .uyelik ucreti 45 tl ama 100 puanlık ürün siparişinde 45 tl yi odemıyorsunuz.ve her 100 puanlık siparişte 20 tl hediye kuponu kazanıyorsunuz bu kuponuda bır sorakı ay kullanabılıyorsunuz.

Back