Mutfak Püf Noktaları Amway urunlerını kullanan varmı

snowdrop

sağlık,huzur ,mutluluk...
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
952
9
38
kizlar ben amwayin celik tencere parlaticisiyla.firin jelini almayi dusunuyorum .ama bir duyum aldim amway eskisi kadar kaliteli degilmis.dogrumu acaba.bilginiz varmi

hicbir bilgim yok canim yaa al denemis olursun anvay bilinen bir marka heral:)

ben amway ürünlerinden çok memnunum kremlerim amwayin çok memnunum tavsiye ederim

bende sadece loc tan memnunum tencere için jel aldım çok kötü.2 kere kullandım iki kullanımdada beğenmedim.gerisi tezgahta duruyo 1 yıl oldu:hulya: en güzeli cif valla loc ta sadece leke çıkarıcı olarak duruyo.piyasada okadar iyi markalar varki ben şahsen tövbe ettim daha asla pazarlama şeklinde bir şey almamyerimseniben

bende sadece loc tan memnunum tencere için jel aldım çok kötü.2 kere kullandım iki kullanımdada beğenmedim.gerisi tezgahta duruyo 1 yıl oldu:hulya: en güzeli cif valla loc ta sadece leke çıkarıcı olarak duruyo.piyasada okadar iyi markalar varki ben şahsen tövbe ettim daha asla pazarlama şeklinde bir şey almamyerimseniben

ben amway ürünlerini hiç kullanmadım ve satmıyorum ama şunu biliyorumki 90 gün memnuniyet garantisi var iade edbilirdiniz.Dışarıdan aldığınız hiçbir ürün bunu vaadetmiyor.

çelik tencere parlatıcısı almanıza gerek yok fırın jeli ile çizmeden pırıl pırıl tencereler çaydanlıklar yapabilirsiniz,fırınınızı,tencerelerinin altlarında oluşan sarı yağ izleri varsa bunları da giderebilirsiniz

annem fırın temizlemek için fırcası ile beraber satılan bi şey almıstı hakikaten cok cok etkili.fırın cok kolay temizleniyor ve yeni alınmıs gibi oldu

fırın temizleme ürününü bende çok beğeniyorum,çaydanlıkları da pırıl pırıl yapıyor

Arkadaşlar ekodostun yağ çözücüsünü şiddetle tavsiye ediyorum 1 numara,ayrıca kireç çözücüsüde hem duşakabin için hemde derz araları için 1 numara...

X