Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutfak Püf NoktalarıAmway urunlerını kullanan varmı
bende sadece loc tan memnunum tencere için jel aldım çok kötü.2 kere kullandım iki kullanımdada beğenmedim.gerisi tezgahta duruyo 1 yıl oldu:hulya: en güzeli cif valla loc ta sadece leke çıkarıcı olarak duruyo.piyasada okadar iyi markalar varki ben şahsen tövbe ettim daha asla pazarlama şeklinde bir şey almamyerimseniben
bende sadece loc tan memnunum tencere için jel aldım çok kötü.2 kere kullandım iki kullanımdada beğenmedim.gerisi tezgahta duruyo 1 yıl oldu:hulya: en güzeli cif valla loc ta sadece leke çıkarıcı olarak duruyo.piyasada okadar iyi markalar varki ben şahsen tövbe ettim daha asla pazarlama şeklinde bir şey almamyerimseniben
ben amway ürünlerini hiç kullanmadım ve satmıyorum ama şunu biliyorumki 90 gün memnuniyet garantisi var iade edbilirdiniz.Dışarıdan aldığınız hiçbir ürün bunu vaadetmiyor.
çelik tencere parlatıcısı almanıza gerek yok fırın jeli ile çizmeden pırıl pırıl tencereler çaydanlıklar yapabilirsiniz,fırınınızı,tencerelerinin altlarında oluşan sarı yağ izleri varsa bunları da giderebilirsiniz