Amway ürünlerini beğeniyor musunuz?

HAWAI

Çek elini memleketimden!!
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
199
4
96
İstanbul
Selam kızlar
Şu Amwaycı insanlardan gına geldi. Aranızda amway satan varsa kusura bakmasın. Peşimi hiç bırakmıyorlar üye yapmaya çalışıyorlar ürün satmaya çalışıyorlar. Tamam bazı ürünleri çok güzel. Bazılarıda tırt...naniknanik
Aşırı pahalı ürünleri var. Ama uzun süreli kullanabiliyorsun.
Ama sürekli bizim günlük kullandığımız çamaşır suyudur vehayut mister massle, cif ariel gibi temizlik ürünlerini bir kötülüyorlar bir kötülüyorlar anlatamam. Kanser yapıyormuşta falanda. Allahaşkına bukadar kötüydüde neden bütün dünyada satılıyor. Bukadar alan insan aptalmı? Yada ben amwayın kanser yapıp yapmadığını nerden bileyim?:uhm:

Belki gerçekten organik ürünlerdir. Ama satıcıların yapışkanlığından bu markadan nefret etmeye başladım. :oklava:
Amway kullanan arkadaşlar varmı? Ürünler hakkında yorumlarınızı yazarmısınız.

Ben sadece loc ve diş macununu aldım onlardan memnunum.Yalnız bizde organik diye satılan amway aslında organik bir ürün değilmiş nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama bir arkadaş amerikadaki sitesine girmiş orda ürün içeriğinde kimyasallar varmış zaten amerikadada organik ürün diye satılmıyormuş Bende locun kutusuna baktığımda üstündeki işaretler şunlardı göze kaçırmayınız,yutmayınız elle temasında yıkayınız.Bizde satıcı olan arkadaşları yanlış bilgilendiriyorlar ingilizcesi iyi olan arkadaşlar amerikadaki sitesine girip baksın.Yani kanser yapmadığı kesin değil çünkü içinde kimyasal maddeler var.

Ben de duydum fosfat falan yok diyorlar ama varmış diye.. amway satıcılarına sordum kabul etmediler ama içime sinmedi ersağ ürünlerine başladım. ablamın göğsünde kist olunca doktor tavsiye etmiş.. bizde üye olduk kendimize gelişinden alıyoruz. bizden görüp almak isteyenlere de gelişinden veriyorum.. özellikle çamaşır ve bulaşık makinesi deterjanaları çok güzel. aynı anda arkadaşım ile aldığım bluzüm benim ilk aldığım gibi arkadaşımın da rengi değişince herkes şaşırdı... 2 çocuğum var ve bulaşık mak.den çıksa bile yine de durulayarak veriyordum onlara.. neden arkası çukur bir bardağım var idi içi hep pis su dolu çıkardı önceden.. bu deterjan ile berrak su çıkıyor gözümle görmesem inanmazdım..ve yer temizleme , halı şampuanı vb. hepsi ayrı güzel.. yani ben memnumun annem de ve arkadaşlarım da...Ablam 380 metrekare eve 3 çocuklu ev hanımına yardıma gidiyor, önceden yap yap heryer hemen toz oluyor bitmiyor derdi.şimdi ise işim çok kolaylaştı bu deterjanlarla diyor :) yani anlayacağınız far var.. amway gibi pahalı da değil ve konsantre sulandırarak kullanıldığından da piyasadaki deterjanlardan çok gidiyor.. 6 ay oldu hala bitmedi yarısına geldim :) önceden her markete gittiğimde deterjan reyonuna uğruyordum şimdi unuttum inanın :)oğlum ellerini yıkamayı sevmez idi.. jeli alır suyun altında akar giderdi..ben hep elini ovalardım gidip.. el köpüğü ile el yıkamayı çok sevdi.. içim de rahat böylelikle...

bende hiç kulanmadım
merak ediyorum
yazılan yorumlarla bilgilenirim inşallah

ben sadece bulaşık deterjanını (elde yıkama için olanı) ve fırın-aspiratör temizleyicisini aldım..memnunum..özellikle bulaşık deterjanının 1 şişesi çok uzun ömürlü..7 ay oldu daha bitiremedim..ama bulaşık makinesi ve çamaşır için olan ürünlerini almadım..çünkü bulunduğumuz şehir çok kireçli bir suyu var ve o deterjanlar işe yaramaz..ben en çok korumalı 7-8 etkili bulaşık makinası deterjanlarını alıp üzerine tuz koyup ancak kireç lekelerini gideriyorum..
ayrıca ben de şu organik ürün masalını yemedim..kaydirigubbakcemile2
o kadar şey kimyasal madde olmadan hiç bi lekeyi çıkarmaz..ama satıcılara papağan gibi ezberletmişler seminerlerinde..:Saruboceq:
organik de organik..aman hepsi organik..sengözlerimebaksanab..ben de yedim..:roflol:

ben loc ve fırın temizleyicisini kullandım fırınım yeni gibi oldu

dis macununu ve rollonunu kullanmistim memnun kalmistim kaliteliydi

bende firin temizleyicisini kullaniyorum cok memnunum birde loc cok amacli ürünü güzel bunlardan vazgecemem ama mutfak icin yag temizliyicisini begenmedim.

merhaba arkadaşlar amway satış temsilcisi olarak sorularınıza cevap vermek istiyorum. amway ürünleri bitkisel %100 doğal nerden çıkardınız organik olmadığını neyi ni gördünüz ben diğer markaları kötülemiyorum ama başka deterjanla çamaşırları yıkayınca silkeleyin çamaşırdan birşeyler sıçradığını göreceksiniz yıkadıkca renkleri solacak kötü olacak ellerini yıkayın gözünüze sürmeyin diyorsunuz zaten temizlik yaptığımızda ellerimizi yıkamadan birşeyler yiyiyormuyuz. burada elleri yıkama sebebimiz tozlardan yerden başka yerlerden mikrop almamız ürünler garantili hangi mağza size ürün iadesinde parasını iade ediyor yada marketten 150 tl mal aldığında sana şu kadar para veriyor mu ?amway ürünlerinde sadece fırın jelinde biraz katkı mad. olduğunu biliyorum ürünleri ben kullanıyorum satıyorumda parada kazanıyorum kazandırıyorum da
bazen hayat ihtiyaçlarımızı karşılamıyor bunun için daha çok çalışmak lazım bu fırsatı değerlendirdim ve kazandım iyikide değerlendirmişim

benim ellerimde egzema başladı ayaklarımın kenarlarında amway ile tanıştım kullanıyorum memnunum

Ben kimyacı değilim bende loc var içindeki maddeleri internette girip baktım methychloroisothizaolinone zararlı kimyasal olarak görünüyor.Madem %100 doğal bu kimyasalın locta işi ne yada bir kimyacı arkadaş bu maddenin ne olduğunu anlatsın.

amwayde zararlı kimyasallar yok. gıda ürünlerinin içindekileride bir okuyun size garip gelecek bir sürü şey yazıyor. kimyasal var gibi. ama onlar gıdada kullanılan maddeler ve zararsız. amwayde petrol türevi çevreye ve insana zararlı hiç bir madde yoktur.

amway loc, dıs fırcası ve elde yıkama bulasık deterjanını kullanıyorum
cok memnumum hepsınden de
loc sulandırılarak sprey kabında kullanıldıgından cok genıs kapsamlı her yerde kullanıyor
elde bulasık deterjanı sulandırıldıgından cok uzun omurlu ve elde yıkamalarda cıj kullanmaya gerek bırakmıyor
artık yagcz falan da kullanmıyorum

evet bıraz pahalı ve yakaladın mı bırakmıyorlar ama kullanırken memnunum

Bi ara hassas ciltler için cilt bakım ürünlerini kullanmıştım cildim kıpkırmızı olmuştu artık içinde ne varsa?hem süper temizlik yapacak hemde içinde kimyasal olmayacak aklınız alıyor mu hiç, ayrıcada çook pahalı.

bende temizlik ürünlerini kullanıyorum.yanlız arkadaşlar ben birşeyi fark ettim çevremde bu genel temizlik ürünü olan loc u yanlış kullanan arkadaşlar var.önce 1,5 kapak locu 1 çay bardağı kaynar suyun içinde çözdürüp daha sonra 5 lt suyun içine döküp o şekilde kullanmanız gerekiyor aksi taktirde yüzey temizliğinde istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz halı,döşeme ve cam silmede ise kullandığınız suyun miktarına göre ürünü kendi kapağı ile ölçmek şartıyla yine kaynar suda çözdürüp aynı şekilde kullanmanız gerekiyorkaydirigubbakcemile5bulaşık makinesi için olan tablet deterjanı ise her defasında yarım olarak kullanmanız yeterli ben öyle yapıyorum çokta memnunum..çok uzattım ama fırın temizleme jelide çok işime yaradı hakkatten..loc adlı genel temizlik ürününü boş bir spreyli şişeye 1 kapak koyup üzerine dolana kadar ılık su ekleyin 1 gece bekletip sabah kalkınca hafif çalkalayın vitrin camları manyak güzel oluyo sağol amway beni kurtardın

bizde amway ın bır cok urununu kullanıyoruz ve cok begenıyoruz en basıtı bı ornek vereyım sıze sız deneyın ve kararını verın.2 tane kasıgı yaglayın ıkı tane bardaga su koyun sıcak olmasına bıle gerek yok kasıklardan bıtanesıne x marka bulasık deterjanı dokun bıtanesınede amwayın bulasık deterjanından dokun bardaklara daldırın bakın amwayınkı hemen tertemız oluyor dıgerınde ıse kalıp gıbı kalıyor ovalıyorsun bu en basıt ornegı tabı.bız urunlerını satmıyoruz kendımız kullanıyoruz sadece bır cok besleyıcı haplarınıda kullanıyorum ben cok ıyı gelıyor onun harıcınde roll onu kullanıyorum bı sene gıdıyor yanı hergun kullanınca bıle cılt temızleme urunlerı cok guzel dıs macunu dıs fırcası falan cok guzel hele bı vucut sampuanı var kullanan bıdaha vazgecemez.

arkadaslar amway sac urunlerini kullananiniz hic oldu mu?

benim son zamanlarda saclarimda asiri dokulme ve kepek sorunum var, ne yapsam geciremedim.
Amwayi de cok duyuyorum bu ara ancak sac urunleriyle ilgili pek bilgi bulamadim.
acaba sorunlarimi cozmeme yardimci olur mu?
Tavsiyeleriniz varda bekliyorum.

evet ya bencede at sineği gibi yapışmasınlar.tamam ürünlerinizin bazıları kaliteli olabilir ama bunları organik diye yutturmayın.tanıtımda kadın isterseniz için hiç bişey olmaz falan diyo..ayıp yahuu.ii kuruş kazanacağız diye milleti enayi yerine koyuyorlar..loc aldım.ondada kimyager arkadaş organik değil yazmış.ben şimdi kime inanayım tabiki okumuş etmiş kimyacıya inanacağım..kaliteli olması organik olması anlamına gelmiyor..ayrıca sanki tarikatmış gibi eleştiride kabul etmiyorlar.bişey diyorsun 10 saat bıdı bıdı ediyorlar.ıspatlayabilirm de...

Back
X