Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amway ürünleri kullanıcı yorumları
- Konu Sahibi semiha
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...lmayi-dusunenlerin-bilgi-paylasim-konusu.html
Merhaba..
Verdiğim linkten daha kapsamlı bilgi alabilir,paylaşım yapabilirsiniz..
Merhaba..
Verdiğim linkten daha kapsamlı bilgi alabilir,paylaşım yapabilirsiniz..
- 11 Ocak 2010
- 1.854
- 41
- 358
beautycycle toprak serisini kullanıyorum,çok memnun kaldım.sadece bu ürünleri kullanmıyorum buhar yapıyorum yüzüme mısır unu kil maskesi yapıyorum bir de amwayın ballı sabunu var onu kullanıyorum çok memnunum.
Canım ballı sabunu tam olarak ne amaçla kullanıyorsun?:26:
banyo yaparken,işten eve gelince yüzümü yıkamak için kullanıyorum cildim karma benim ve çok iyi temizliyor. glisrein ve baldan yapılmış bu sabun.beyaz sabunlar var ya onun gibi temizliyor fakat onlar gibi kurutmuyor,aynı zamanda nemlendiriyor.her cilt tipine de uygun.eşim bile kullanıyor.Canım ballı sabunu tam olarak ne amaçla kullanıyorsun?:26:
bebeklerini bu sabunla yıkayan arkadaşlarım var benim.memnunum tavsiye derim yani
,
bronzlastırıcı pudrası cok guzel,vucut losyonu harıka,vucut sampuanı harıka,goz kalemını begenmedım,rımelı harıka otesı kullanın hıc bır yan etkısı yok,sabunları cok guzel ama yuze kullanmayın vucut ıcın ,sımdı goz altı kremını alıcam ama ıyımı acaba bılemıyorum hıc kullanmadım daha once :)
amway in deterjan konusunda çok başarılı olduğunu biliyorum loc ve zoom suan vazgeçilmezim üstelik zoom bildiğiniz gibi mutfak için ama benden size bir tavsiye deneyin ve buraya deneyenler yazsın zoom u ılık su ile kovada karışdırıp biraz sirke ekleyin daha sonra yatak odası vestiyer salon takımı mobilyalarınızı vs.vs.. silin tozunu alın lütfen beziniz temiz olsun suda berrak sonra bi suya ve rengine bakın temiz sandığınız mobilyalardan çıkan renge inanamıcaksınız haftada 1 böle silerim gerisi normal toz alma işde hatta isderseniz temiz tozu alınmış mobilyanızı sonrada bi bunla silin gene çıkıyo kirler parlama konusunda elmas ışıltılı mobilyalara sahip olacaksınız
merhaba arkadaşlar...aranızda amwayın güzellik ve temel bakım ürünlerinden kullanan ve memnun kalan var mı?
BEN KULLANIYORUM VE ÇOOK MEMNUNUM
CİLT ANALİZİ YAPTIRIP CİLDİNİZE UYGUN ÜRÜNLERİ KULLANMAK ÇOK ÖNEMLİ BİR AMWAY UZMANINA ANALİZ YAPTIRARAK KULLANIN BENCE
İSTERSENİZ BEN DE SİZE YARDIMCI OLABİLİRİM,CİLT UZMANIYIM BEN...
xxxxx bu linkten AMWAY ÜRÜNLERİNİ İNCELEYEBİLİR ,SİPARİŞİNİZİ VEREBİLİRSİNİZ
Son düzenleyen: Moderatör:
peki arkadaşlar amway ürünleri ne kadar zamanda bozuluyor? ben kozmetiklerimin bayatlamasından yoruldum
AMWAY ÜRÜNLERİ AĞIZLARI AÇILDIKTAN SONRA YAKLAŞIK 6 AY İLE 1 SENE ARASINDA TÜKETMENİZ GEREKİYOR
xxxxxxx bu linkten AMWAY ÜRÜNLERİNİ İNCELEYEBİLİR ,SİPARİŞİNİZİ VEREBİLİRSİNİZ
Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar bir şey danışacaktım sizlere...benim saçlarım ince dipleri yağlıya dönük uçları kuru...az değil ama az gibi duruyor ince olduğundanbana bir satış temsilcisi 3 şey önerdi al bunları mutlaka gelişmeyi görürsün dedi...
selenium e
satinique scalp serum
satinique volumising hair cleanser
ve ben bunları aldım...bugün kullanmaya başlıycam...sizce bunlar benim için doğru ürünler mi???
selenium e
satinique scalp serum
satinique volumising hair cleanser
ve ben bunları aldım...bugün kullanmaya başlıycam...sizce bunlar benim için doğru ürünler mi???
Arkadasım beni anwaya üye yapmak istiyor ne diyorsunuz ?
bence olun iyi yaparsınız