- Konu Sahibi azrammmmmm
-
ben kullanıyorum annem serbest girşimci.tüm ürünlerinden memnunuz hem ailecek hem de çevremizdeki insanlar oldukça memnun.ürünleri bir begenen biter bitmez yenisini sipariş ediyor.özellikle kozmetik saç bakım ve deterjan ürünlerinin oldukça faydasını gördük.tabii vitaminler de özellikle annem bel fıtığı hastası calsium magnesiumla ayaga kalktı diyebilirim.
hayırlı olsun cilt bakım ürünlerini şiddetle öneririm.farkı göreceksiniz. tabii makyaj ürünlerini de :)
Eskiden time defiance ürünleri vardı. Sanırım kaldırılmış. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirler mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amway oriflame gibi doğrudan satış yapan arkadaşlarım için bir önerimde incir üyeliği. Kısaca anlatmak gerekirse hepsi burada markafoni gibi bir alışveriş siteniz oluyor. 120000 den fazla ürün satışı yapabiliyorsunuz ütüden temizlik malzemesine çok çeşit var. Çevresi olan arkadaslar için kesinlikle öneriyorum. Hem satış yapıp hemde alt üyelikle çok ciddi gelir elde edebilirsiniz.Üyelik ve soru için bana özelimden msj atabilirsiniz.ben kullanıyorum annem serbest girşimci.tüm ürünlerinden memnunuz hem ailecek hem de çevremizdeki insanlar oldukça memnun.ürünleri bir begenen biter bitmez yenisini sipariş ediyor.özellikle kozmetik saç bakım ve deterjan ürünlerinin oldukça faydasını gördük.tabii vitaminler de özellikle annem bel fıtığı hastası calsium magnesiumla ayaga kalktı diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?