• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amway serbest girisimci ve kullanici olanlarin bilgi paylasimi..

azrammmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
714
39
53
İstanbul
Meehaba hanimlar amway urunlerini kullaniyormusunuz serbest girisimcimisin uada dusunuyormunuz hadi gelin burda toplanip birbirimizi bilgilendirip sohbet edelimm herkezi saglikli yasama davet edelim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben kullanıyorum annem serbest girşimci.tüm ürünlerinden memnunuz hem ailecek hem de çevremizdeki insanlar oldukça memnun.ürünleri bir begenen biter bitmez yenisini sipariş ediyor.özellikle kozmetik saç bakım ve deterjan ürünlerinin oldukça faydasını gördük.tabii vitaminler de özellikle annem bel fıtığı hastası calsium magnesiumla ayaga kalktı diyebilirim.

Son düzenleme:
ben kullanıyorum annem serbest girşimci.tüm ürünlerinden memnunuz hem ailecek hem de çevremizdeki insanlar oldukça memnun.ürünleri bir begenen biter bitmez yenisini sipariş ediyor.özellikle kozmetik saç bakım ve deterjan ürünlerinin oldukça faydasını gördük.tabii vitaminler de özellikle annem bel fıtığı hastası calsium magnesiumla ayaga kalktı diyebilirim.

Ne kadar guzel anwayin gercekten cok saglikli urunleri var bende yeni serbest girisimci oldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı olsun cilt bakım ürünlerini şiddetle öneririm.farkı göreceksiniz. tabii makyaj ürünlerini de :):52:

Eskiden time defiance ürünleri vardı. Sanırım kaldırılmış. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirler mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Eskiden time defiance ürünleri vardı. Sanırım kaldırılmış. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirler mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

time defince ürünlerinin yerine youth xtend markası geldi bu marka time defince den kat kat daha kaliteli bir ürün serisi.yani geçmişte time defince kullanan biri rahatlıkla youth xtend i kullanabilir.zaten son 10 gündür falan reklamlarda da artistry nin bu markası tanıtılıyor.:34:

Amway oriflame gibi doğrudan satış yapan arkadaşlarım için bir önerimde incir üyeliği. Kısaca anlatmak gerekirse hepsi burada markafoni gibi bir alışveriş siteniz oluyor. 120000 den fazla ürün satışı yapabiliyorsunuz ütüden temizlik malzemesine çok çeşit var. Çevresi olan arkadaslar için kesinlikle öneriyorum. Hem satış yapıp hemde alt üyelikle çok ciddi gelir elde edebilirsiniz.Üyelik ve soru için bana özelimden msj atabilirsiniz.

Back