amway satışı yapan arkadaşlar

boncukella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
82
0
286
Diğer
merhaba loc kaça kaç sulandırılıyor arkadaşlar bilgi lütfen...(sprey şişeye koymak için)

Son düzenleme:
golges cim birde suyu'mor' olan loc almıştım şişesi biraz daha küçük onun hakkında da bilgi verebilirmisin.. kaça kaç ve ne için kullanmam gerektiği konusunda şimdiden tşklr....

direk cama püskürtmek daha pratik olur .....güzel fikir valla......

bence de güzel fikir mutfak dolaplarını çok güzel temizlediğini söylediler..bide cam,ayna,mobilya vsler için sprey şişenin daha iyi olacağını düşündüm...

bence de güzel fikir mutfak dolaplarını çok güzel temizlediğini söylediler..bide cam,ayna,mobilya vsler için sprey şişenin daha iyi olacağını düşündüm...

ben locu aklına gelebilecek her temizlikte kullandım hepsindede sonuç harikaydı yarım kapak kadar locla tül yıkattım makinede sonuç harikaydı.....

ben locu aklına gelebilecek her temizlikte kullandım hepsindede sonuç harikaydı yarım kapak kadar locla tül yıkattım makinede sonuç harikaydı.....

deterjan gözüne mi kullandın yoksa direk makinanın içine mi koydun bende loc kullanıyorum herşeye perdelerde de denemek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…