• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler amway organik ballı sabun :)))

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

cybernuran

just say YES <")))><
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
1.263
6
158
38
Antalya
2 gündür kullanmama rağmen cilt temizleyiciler ve bakım ürünleri arasında en olumlu sonuç
aldığım ürün diyebilirim. 2. kullanmamda şok geçirdim . Cildi kurutmadan
şahane bi şekilde temizliyor bakımını yapıyor . 1-2 adet sivilcem vardı hepsi temizlendi cildimin rengi düzgünleşti tavsiye ederim. Kullanmaya devam ettikçe deneyimleri paylaşırım :teytey:

bende evdeki herşeyi değiştirdim memnun kaldım..

bi tek traş köpüğünü beğenmedi eşim..

ballı sabunu denemedim ama bende çok merak ediyorum..kuru cildede kullanabilirmiyiz acaba..

Arkadaslar bende tavsiye ederim bende kullaniyorum ve bi cok arkadasim kullaniyor gercektende sivilcilere iyi geliyor cildi cok güzel yapior.

3 kalıp 15 ila 20 tl arası değişiyo. (satıcısına göre :) ben de kuru ciltli olduğum için 2 günde bir kullanıyorum.. memnunum.

bende de var bu sabundan
merak edip aldım
yağlı cildimi arındıramadı la roche posay effaclar jelim kadar
cildim yağlı kaldıbanyoda sırtım için kullanıyorum şu an

bende evdeki herşeyi değiştirdim memnun kaldım..

Bi tek traş köpüğünü beğenmedi eşim..

Ballı sabunu denemedim ama bende çok merak ediyorum..kuru cildede kullanabilirmiyiz acaba..

beğenmediğiniz ürünü 90 gün içinde iade edebilirsiniz paranızın tamamını alırsınız ;)

arkadaşlar bende amway ın ballı sabununun çok methini duymaya başladım. cildim cok yağlı yağlı cilde iyi gelir mi kullananlar var mı?

ben de 2 gündür kullanıyorum, gerçekten çok iyi bir sabun. daha önceden seba med kullanırdım ama kuruturdu cildimi. bu ise gerçekten temizliyor, yüzünüzde bir parlama oluyor inanın. zaten satıcı memnun kalma garantisi verdi, beğenmezsen getir dedi. 1 hafta boyunca sabah akşam düzenli kullanımda, siyah nokta,sivilce ve mantara karşı birebir olduğunu söyledi...

Back
X