Amway G&H Cilt Sabunu :)

pearlpearl

🌿
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
1.195
1.220
Siyah noktalar ve sivilceler için birebir arkadaşlar. Ben 2-3 sene önce kullanmıştım ama markasını bilmiyordum şimdi buldum. :KK66: Kullanmaya başladıktan 2 hafta sonra hiç siyah nokta kalmamıştı yüzümde. Burnum tertemizdi. Yeniden başlayacağım kullanmaya. :KK16::108: Tavsiye ediyorum.

Evet gerçekten müthiş bir sabun ... Tek o olsa iyi bizim evde Adan Zye Amway ürünleri kullanılır :KK76:

Hani şu turuncu kalıp olan o mu =)
Ya ben onu kullandım küçücük kaldı ama kullandığımda benim yüzümde minik minik beyaz sivilcemi desem öyle bişey yapmıştı. Etkisini sonra görürüm diye baya da kullandım ama malesef bana yaramadı. Ben de işe yaradığını bi arkadaşımdan duyduğum için almıştım işte kişiden kişiye değişiyo =)

Bu sabun yüzümü mahvetti kimse kullanmasın valla eşimde kullandı yüzümüz iki ay kendine gelemedi

Benim duyduğum herkeste çok işe yaradı ve ben de çok iyi etkilerini gördüm. Üstelik sabah akşam sürekli kullandım ve hiç siyah nokta kalmadı. Benim cildim yağlı belki nu yüzden çok iyi gelmiştir. Ama çok memnunum. :KK70:

amway ürünlerinin çoğu çok güzel..
bende kullanmıştım bu sabunu güzel gerçekten bende de işe yaradı..

Valla benim cildim karma bende kullanıyorum uzun süredir ama dedigin gibi bir etki göremedim bazen acayip kurutuyor yüzümü ve yıkadıktan kısa bir süre sonra bakıyorum ki T bölgem parlıyor..

X