amway diş macunu

anelia

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
644
74
kızlar amway diş macunu kullanan varmı annem almış arkadaşından ve satıcı dişleri beyazlattığını söylemiş..kullananlardan yorum bekliyorm????

sürekli kullanırımçook memnunum...yumuşak birmacun yani bian önce ağzından atmak istemiyosun ve beyazlatıo

sürekli kullanırımçook memnunum...yumuşak birmacun yani bian önce ağzından atmak istemiyosun ve beyazlatıo

bi dişçi tanıdığımız içinde paraben olduğunu söyledi. kanserojen olduğu için tavsiye etmedi.

Son düzenleme:
arkadaşım ben 5 yıldır bu macunu kullanınıyorum. acık söyliyim dünyada eşi benzeri yok tur bu ürünlerin kesinlikle çok sağlıklı bitkisel. kim karalarsada iftira etmiş olur.hepsi bilim adamları tarafından üretiliyor.

evet bende kullanıyorum ağzınızda kötü etki bırakmıyo(balgam türü..) bende memnunum açıkçası bende bitkisel olduğu için aldım iyiki almışım tavsiye ederim

sanmam kanserojen falan değildir uydurmadır bence.

ama kesinlikle sıradan bir diş macunu ve inanılmaz bir şekilde abartılarak satışı yapılıyor. yok bembeyaz yapıyomuş da, tartarlar dişlerinizden sökülüp atılıyor, ağzınıza geliyomuş bilmem ne
ben kullandım böyle abartılınca deneyeyim dedim ama hiç mi hiç memnun kalmadım.

yalnız çok hafif bir diş macunu o kısmı hoş. dişlerinizde tartar yoksa,çürümeye meyilli bir yapısı yoksa ve beyazlatma takıntınız yoksa yani sağlıklı dişleriniz varsa kullanılabilir.

ama sorununuz varsa sakın satış için yapılan numaralara kanmayın.

amway ürünleri doğal değilmiydi ya allah allah??:26:

açıkçası ben de birçok temizlik malzemesini kullanıyorum.ancak duyduğumu söylüyorum.yine de kullanır mıyım ?temizlik malzemelerini kullanırım.birçok üründen iyidir diye düşünüyorum. daha doğaldır diye düşünüyorum.ama diş macunundan soğudum.

benim annem kullandı bu ürünü 1 yıl sonra dilinde lezyonlar oluştu..normalde dilin o pürtüklü olan yapısı değişti, yerine kırmızı düz alanlar oldu.. önce vitamin eksikliğinden dedi doktor.. sonra diş macununu değiştirdi ve sorun çözüldü.. ben ürüne güvenemedim açıkcası..

o ürün zaten pek etkili değil, biçok yerde satılıyor, şimdiye kadar kime sorduysam memnun değil bende kullandım sonuç sıfır...

kızlar amway diş macunu kullanan varmı annem almış arkadaşından ve satıcı dişleri beyazlattığını söylemiş..kullananlardan yorum bekliyorm????

onlara kanıp bnde aldım ama hiç bişeye yaramıyo....beyazlatan tek diş macunu clinomyn üzerinde sigara içenler için yazanı..gerçekten beyazlatıyo tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…