- 8 Ocak 2023
- 31
- 23
- 24
- Konu Sahibi pnar fatih
Amuda kalkarak hamilekalan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece gece güldürme, sence var mıdır?Amuda kalkarak hamilekalan var mı?
İster amuda kalk ister sqat yap ister jog atın olmayınca olmuyor bende denedim 1.5 sene olmadıAmuda kalkarak hamilekalan var mı?
Evet cok duydumGece gece güldürme, sence var mıdır?
Çevremizde her duyduğumuz doğru ise sormaz direkt uygulardınız.Evet cok duydum
Uyguluyorum zatenÇevremizde her duyduğumuz doğru ise sormaz direkt uygulardınız.
Uyguluyorum zatenÇevremizde her duyduğumuz doğru ise sormaz direkt uygulardınız.
Anlamadimİlla çocuğu burnundan getireceksin, değil mi?
Ben yeni evliyim 4 ay oldu enfeksiyon vardi olmadi fitil kullandim bu defa olur insallahİster amuda kalk ister sqat yap ister jog atın olmayınca olmuyor bende denedim 1.5 sene olmadı
Amuda kalkınca eşine söyle bacaklarından tutup sallasın içeri iyice aksın.Uyguluyorum zaten
İlişkiden sonra hemen ayağa kalkmaAmuda kalkarak hamilekalan var mı?
Ne acelen var?Ben yeni evliyim 4 ay oldu enfeksiyon vardi olmadi fitil kullandim bu defa olur insallah
Tövbe tôvbeAmuda kalkınca eşine söyle bacaklarından tutup sallasın içeri iyice aksın.
Bir akraba da ilişkiden sonra sola yattın ondan dolayı çocuğun cinsiyeti erkek diye saçma bir yorum yapmıştı aklıma geldi.
Şakası bir yana Rabbim gönlünüze göre versin inşallah doğru zamanda herkese.
Ne acelen var?
Yok saka yapiyorum ben ya zaten iliskiden sonra kalmiyorum yarim saat uzaniyorum yastikta katiyorum belimin altina rabbim olursa zaten verir hersey bos duzenli iliski olursa bide yumurtama gunleri olursa zaten hamile kaliniyorKız daha 4 aylık evlisin amuda kalkarak hamile kalır mıyım diyosun
Daha yeni evlisin tadını çıkaracağına amuda kalkmaktan bahsediyorsun
İlerde çok ararsın yeni evlendiğin günleri demedi deme
Yine de çok istiyorum diyosan bi amuda kalk dene olur belki.
Öyle yapiyorumİlişkiden sonra hemen ayağa kalkma
sırt üst yirmi dakika uzan belinin altına yastık al
Tamma dicem hem bana hem sana getirsin leyleklerKuzum teorik olarak cocuk olayini biyorum ama pratikte yapmisligim yok fakat eger bu dedigin dogruysa leylekler konusunda israrciyim
Nereden biliyormuş sola yattığını, gördüğüm en saçma şey. Bazı insanlar aşırı hadsiz oluyorAmuda kalkınca eşine söyle bacaklarından tutup sallasın içeri iyice aksın.
Bir akraba da ilişkiden sonra sola yattın ondan dolayı çocuğun cinsiyeti erkek diye saçma bir yorum yapmıştı aklıma geldi.
Şakası bir yana Rabbim gönlünüze göre versin inşallah doğru zamanda herkese.
Maalesef cahillik başa bela gerçekten muhatap olup seviye düşmek yerine hıı doğru mu bilemedim diyorum geçiyorumNereden biliyormuş sola yattığını, gördüğüm en saçma şey. Bazı insanlar aşırı hadsiz oluyor