Ampul kirilmasi zehirler mi

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.692
1.056
133
Kizlar iyi geceler şuan içim ıçimi iyyor. Bu gun temizlik yaparken elimden ampul dustu kirildi , bende cami açdim oglum oda daydi cikardim parcalari topladim cope attim kalanlari supurgeye cekdim , zararli oldunu biliyordumda googleden bakdim az önce baya tehlikeli imiş , yani zehirlemis olsa zehirlerdi dimi simdiye kadar. Bide supurgeye cekmeyin filen diyolar ben sabah supurgenin torbasini degişim

Sikinti olmaz dimi kizlar oglum da oda da oldu icin panik oldum suan

Merhaba, florasan ve tasarruflu ampüllerde civa buharı bulunur. Bir ampul patlamasıyla önemli bir etki yaratmaz. Havalandırmışsınız da içiniz rahat olsun. Güzelce uyuyun.
Not: iyice havalandırmamışsınız yanlış okumuşum. Havalandırın. Süpürge torbasını çıkarıp dışarı atın. Ellerinizle topladıysanız elinizi yıkayın.

Tesekur ederim ya havalandirdim hatta sildim ama yer bezi ile sildim her yeri , kulandiklarnizi atin filen yaziyor piskolojim bozuldu ya

Tesekur ederim ya havalandirdim hatta sildim ama yer bezi ile sildim her yeri , kulandiklarnizi atin filen yaziyor piskolojim bozuldu ya
Şimdi pozitif bilimlerde birşey olmaz ya demek mümkün değil elbette. Ancak bir lamba kırılmış havalandırılmış. Çöpü atın. Sorun yok:) ishal kusma baş dönmesi vs olursa hastaneye gidersiniz ancak sanmıyorum.

Dedigim olay saat 1 de oldu , olmaz bence de ya bir sey sabah copu hemen aticam , supurge torbasinida degişcem of bu panik atagim off

Benim oglum uyurken gece tasartuflu ampul kirilmisti, cocugu uyandirip acile goturmustum biraz takip etmislerdi ama kac saat hatirlayamiyorum, sonra eve donmustuk.

Bir sey olsa simdiye kadar olurdu bence

Benim oglum uyurken gece tasartuflu ampul kirilmisti, cocugu uyandirip acile goturmustum biraz takip etmislerdi ama kac saat hatirlayamiyorum, sonra eve donmustuk.

Bir sey olsa simdiye kadar olurdu bence
Siz nasil toplamisdiniz kiriklari ben supurgeye cekdim hata etmisim ya

Onlarda yok, sadece tasarruflularda var diye okumustum yanlis hatirlamiyorsam.

Bu olaydan sonra ben de almadim bir daha tasarruflu ampul
Tasaruflu ampuller değil di kirilan tam da emin değilim , ama normal hani marketlerde satilan ampuller varya ondan beyaz işikli

İnsanı zehirleyecek ölçekte kimyasal ev tipi eşyalarda bulunmaz diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…