- 7 Ağustos 2016
- 1.692
- 1.056
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
Sikinti olmaz dimi kizlar oglum da oda da oldu icin panik oldum suanKizlar iyi geceler şuan içim ıçimi iyyor. Bu gun temizlik yaparken elimden ampul dustu kirildi , bende cami açdim oglum oda daydi cikardim parcalari topladim cope attim kalanlari supurgeye cekdim , zararli oldunu biliyordumda googleden bakdim az önce baya tehlikeli imiş , yani zehirlemis olsa zehirlerdi dimi simdiye kadar. Bide supurgeye cekmeyin filen diyolar ben sabah supurgenin torbasini degişim
Tesekur ederim ya havalandirdim hatta sildim ama yer bezi ile sildim her yeri , kulandiklarnizi atin filen yaziyor piskolojim bozuldu yaMerhaba, florasan ve tasarruflu ampüllerde civa buharı bulunur. Bir ampul patlamasıyla önemli bir etki yaratmaz. Havalandırmışsınız da içiniz rahat olsun. Güzelce uyuyun.
Not: havalandırmamışsınız yanlış okumuşum. Havalandırın. Süpürge torbasını çıkarıp dışarı atın. Ellerinizle topladıysanız elinizi yıkayın.
Şimdi pozitif bilimlerde birşey olmaz ya demek mümkün değil elbette. Ancak bir lamba kırılmış havalandırılmış. Çöpü atın. Sorun yok:) ishal kusma baş dönmesi vs olursa hastaneye gidersiniz ancak sanmıyorum.Tesekur ederim ya havalandirdim hatta sildim ama yer bezi ile sildim her yeri , kulandiklarnizi atin filen yaziyor piskolojim bozuldu ya
Dedigim olay saat 1 de oldu , olmaz bence de ya bir sey sabah copu hemen aticam , supurge torbasinida degişcem of bu panik atagim offŞimdi pozitif bilimlerde birşey olmaz ya demek mümkün değil elbette. Ancak bir lamba kırılmış havalandırılmış. Çöpü atın. Sorun yok:) ishal kusma baş dönmesi vs olursa hastaneye gidersiniz ancak sanmıyorum8
Benim oglum uyurken gece tasartuflu ampul kirilmisti, cocugu uyandirip acile goturmustum biraz takip etmislerdi ama kac saat hatirlayamiyorum, sonra eve donmustuk.Kizlar iyi geceler şuan içim ıçimi iyyor. Bu gun temizlik yaparken elimden ampul dustu kirildi , bende cami açdim oglum oda daydi cikardim parcalari topladim cope attim kalanlari supurgeye cekdim , zararli oldunu biliyordumda googleden bakdim az önce baya tehlikeli imiş , yani zehirlemis olsa zehirlerdi dimi simdiye kadar. Bide supurgeye cekmeyin filen diyolar ben sabah supurgenin torbasini degişim
Bezleri de çamaşır suyuna basınDedigim olay saat 1 de oldu , olmaz bence de ya bir sey sabah copu hemen aticam , supurge torbasinida degişcem of bu panik atagim off
Siz nasil toplamisdiniz kiriklari ben supurgeye cekdim hata etmisim yaBenim oglum uyurken gece tasartuflu ampul kirilmisti, cocugu uyandirip acile goturmustum biraz takip etmislerdi ama kac saat hatirlayamiyorum, sonra eve donmustuk.
Bir sey olsa simdiye kadar olurdu bence
Elimle ve farasla toplamistim, copu de disari koymustum hemenSiz nasil toplamisdiniz kiriklari ben supurgeye cekdim hata etmisim ya
Ben copu kapiya cikarim simdiElimle ve farasla toplamistim, copu de disari koymustum hemen
Onlarda yok, sadece tasarruflularda var diye okumustum yanlis hatirlamiyorsam.Ben copu kapiya cikarim simdien iyisi bu normal beyaz ampuller varya ondan civa varmi onlar da acaba ya
Tasaruflu ampuller değil di kirilan tam da emin değilim , ama normal hani marketlerde satilan ampuller varya ondan beyaz işikliOnlarda yok, sadece tasarruflularda var diye okumustum yanlis hatirlamiyorsam.
Bu olaydan sonra ben de almadim bir daha tasarruflu ampul
beyaz isik dediginiz gun isigi olan sari isiklar miTasaruflu ampuller değil di kirilan tam da emin değilim , ama normal hani marketlerde satilan ampuller varya ondan beyaz işikli
Hayir sari değil , beyaz kivrimli kivrimli varya onlar dan, led mi deniyor acaba onlarabeyaz isik dediginiz gun isigi olan sari isiklar mi
Tasarruflu onlar isteHayir sari değil , beyaz kivrimli kivrimli varya onlar dan, led mi deniyor acaba onlara
Yaa o zaman ondan ama baya zaman gecdi , bir şey olsa olurdu diyorum , sabah ilk iş supurgenin torbasini degişmekTasarruflu onlar iste
İnsanı zehirleyecek ölçekte kimyasal ev tipi eşyalarda bulunmaz diye biliyorum benKizlar iyi geceler şuan içim ıçimi iyyor. Bu gun temizlik yaparken elimden ampul dustu kirildi , bende cami açdim oglum oda daydi cikardim parcalari topladim cope attim kalanlari supurgeye cekdim , zararli oldunu biliyordumda googleden bakdim az önce baya tehlikeli imiş , yani zehirlemis olsa zehirlerdi dimi simdiye kadar. Bide supurgeye cekmeyin filen diyolar ben sabah supurgenin torbasini degişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?