Şampuan ve Saç Kremleri ampuan degisimi yznden kepek

Luna23

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
1.584
2
316
Almanya
Kizlar ben yaklasik 2 ay önce sampuanimi degistirdim
Bundan önce bikez daha degismistim sampuanimi ama sirf 2 ay falan kullanip yeniden degistim
Cünkü en son kullandigim sacima hic iyi gelmedi cok kuruttu

Suanki sampuanim cok güzel sacimi canli gösteriyo parliyo tam istedigim gibi oldu
Ama bu seferde kepek sorunu yasiyorum :1no2:
Sacimi yikadigim gün gayet güzel duruyo ama ertesi gün hemen kepekleniyo
Saclari hergün yikamanin iyi olmadigini duydugum icin saclarimi 2 güne bi yikamaya calisiyodum ama bu kepek sorunu yüzünden hergün yikamak zorunda kaliyorum simdi
Kepeklendiginde sac yagli falan gibi durmuyo yani gayet normal temiz saclarim ama icinde yavas yavas kepek olusuyo ve beni cok rahatsiz ediyo :çok üzgünüm:

Baslarda herhalde sampuan degistigim icindir diyodum ama suan 2 ay oldu hala ayni problem var (eskisi kadar cok diil ama var genede)
Yeni oldugu icin mi yoksa sampuan sacimami iyi gelmedi anlamadim
Sizce biraz daha beklemelimiyim zamanla gecermi :uhm:

Son düzenleme:
buarada benim daha önce (sampuanimi degismeden önce) hic kepek sorunum yoktu
sampuan degisiminden sonra oldu bu yüzden ayri konu actim
ayni sorunu yasiyanlar veya bilgisi olanlar yardimci olursa cok sevinirim

maalesef ben yıllardır kepek sorunuyla uğraşıyorum kepekle başedebilmek için kullandığım şampuanlar saçımı kurutunca bende başka şampuanlara yöneldim ama onlarda saçı yağlandırdı ve de daha çok kepek yaptı bazı şampuanlar saçı mahvediyor deterjan etkisi veriyor o yüzden sadece ve sadece zinco şampuan kullanıyorum kepeklenme için ve de doğal olduğu için
ama saç kremide kullanmak zorunda kalıyorum çünkü saçlarım uzun ve zor açılıyor o yüzden zinconun kremi olmayınca başka bir krem kullanmak zorunda kalıyorum ve böylece benim kepek sorunu ortalarda dolaşıyor

hm anladim canim.. seninki sanirim herzaman olan bi sorun
bende hic böyle bi sorun yoktu sampuan degistigim icin basladi :çok üzgünüm:
eskiden yillarca kullandigim bi sampuanim vardi (schauma) onda hic kepek sorunu yasamamistim
ama suan kullandigim sampuan sacima daha iyi geliyo canli gösteriyo kurutmuyo ve cok yumsak oldu
yani kepek disinda hersey süper :1no2:
kepek icin özel bi krem mi alsam diyorum?
ama bu seferde saci kurutmasin gene

kepek için özel krem var mı bilmiyorum canım
kepek şampuanlarının saç kremleri var ama işe yaramıyor saç kremlenince de kepek kaçınılmaz oluyor
maalesef saçı yumuşatan parlak gösteren şampuanlarda kepek sorunu yaratıyor
bu yüzden ben kullanamıyorum

of ya bende zamanla gecer diye bekliyodum :çok üzgünüm:
ama bu sampuanim cok hosuma gidiyo degistirmek istemiyorum
su kepek sorunu olmasa cok iyi geldi sacima :çok üzgünüm:
hergün yikarsam kepeklenmiyo gerci :1rolleyes:

aynı dertten muzdaribiz. bende herbal essences kullanıyordum saçlarım pırıl pırıldı. onu piyasada bulamadığım için bioblasa geçtim. sözde dökülmeyi engelleyen şampuan ama bende kepek ve dökülme yaptı. dermovate saç losyonunu tavsiye ederim. eczaneden temin edebilirsin 9-10 ytl civarı bir losyon. sabah akşam 2-3 gün kullanırsan kepeği kesiyor. sen şimdi hangi şampuana geçtin peki?

canim ben almanyadayim türkiyede varmi bilmiyorum
benim yillarca kullandigim sampuan schauma idi hic kepek sorunu yapmadi ama saclarim istedigim kadar canli olmuyodu
fructis sampuanina gectim o saclarimi mahfetti kuruttu iyice
en sonunda suan glisskur kullaniyorum ve aslinda cok memnunum

senin söyledigin losyon almanyadada varmidir ki?
ve suan kullandigim sampuanin verdigi parlakligi yok edermi
hani öyle losyonlar sacin parlakligini aliyo mirmirmirmir

pardon farketmemiştim tr desin sandım, ama ordada vardır, aktardan değil sonuçta eczaneden alınıyor, bi sor derim. ayrıca öyle bi losyon değil sıvı bir şey. çok az saç diplerine sürüyorum ben. saçın kendisine sürülmiyor, parlaklıkta alakası yok yani canım.

anladim canim cok tesekür ederim
eczanelere bi sorim bari burda varmiymis yada buna benzer bise varmi

ama ben genel olarak sampuanini degistikten sonra bi müddet kepek sorunu olucani duymustum
bu süre ne kadar nekadardir sizce?
biraz daha beklesem kendiliginden gecermi ki diyorum
daha önce kepek sorunu yoktu simdi losyon türü seyler kullanip saci iyice bozmak istemiyorum zamanla gecicekse bekleyebilirim :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…