Kizlar ben yaklasik 2 ay önce sampuanimi degistirdim
Bundan önce bikez daha degismistim sampuanimi ama sirf 2 ay falan kullanip yeniden degistim
Cünkü en son kullandigim sacima hic iyi gelmedi cok kuruttu
Suanki sampuanim cok güzel sacimi canli gösteriyo parliyo tam istedigim gibi oldu
Ama bu seferde kepek sorunu yasiyorum :1no2:
Sacimi yikadigim gün gayet güzel duruyo ama ertesi gün hemen kepekleniyo
Saclari hergün yikamanin iyi olmadigini duydugum icin saclarimi 2 güne bi yikamaya calisiyodum ama bu kepek sorunu yüzünden hergün yikamak zorunda kaliyorum simdi
Kepeklendiginde sac yagli falan gibi durmuyo yani gayet normal temiz saclarim ama icinde yavas yavas kepek olusuyo ve beni cok rahatsiz ediyo :çok üzgünüm:
Baslarda herhalde sampuan degistigim icindir diyodum ama suan 2 ay oldu hala ayni problem var (eskisi kadar cok diil ama var genede)
Yeni oldugu icin mi yoksa sampuan sacimami iyi gelmedi anlamadim
Sizce biraz daha beklemelimiyim zamanla gecermi :uhm:
Bundan önce bikez daha degismistim sampuanimi ama sirf 2 ay falan kullanip yeniden degistim
Cünkü en son kullandigim sacima hic iyi gelmedi cok kuruttu
Suanki sampuanim cok güzel sacimi canli gösteriyo parliyo tam istedigim gibi oldu
Ama bu seferde kepek sorunu yasiyorum :1no2:
Sacimi yikadigim gün gayet güzel duruyo ama ertesi gün hemen kepekleniyo
Saclari hergün yikamanin iyi olmadigini duydugum icin saclarimi 2 güne bi yikamaya calisiyodum ama bu kepek sorunu yüzünden hergün yikamak zorunda kaliyorum simdi
Kepeklendiginde sac yagli falan gibi durmuyo yani gayet normal temiz saclarim ama icinde yavas yavas kepek olusuyo ve beni cok rahatsiz ediyo :çok üzgünüm:
Baslarda herhalde sampuan degistigim icindir diyodum ama suan 2 ay oldu hala ayni problem var (eskisi kadar cok diil ama var genede)
Yeni oldugu icin mi yoksa sampuan sacimami iyi gelmedi anlamadim
Sizce biraz daha beklemelimiyim zamanla gecermi :uhm:
Son düzenleme: