J jivaluna Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2010 294 0 66 İzmir 22 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi jivaluna #1 kızlarr en ıyı amonyaksız saç boyası hangisidir koyu kahve için dogal siyah gibi dursun sacımı yıprtamasın istiyorum.lütfen bana yardmcı olurmusuunz
kızlarr en ıyı amonyaksız saç boyası hangisidir koyu kahve için dogal siyah gibi dursun sacımı yıprtamasın istiyorum.lütfen bana yardmcı olurmusuunz
J jivaluna Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2010 294 0 66 İzmir 25 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi jivaluna #2 huu huuuu kızzlarrrrrrrr bı ses verın nolurrr
filtrekahve kötü söz, kötü göz ırak olsun. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ekim 2012 1.416 38 88 25 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi jivaluna #3 natural colors organic. yeşil kutusu var. palette boyasının natural serisi ile karıştırmayın, kutuları bile aynı renk çünkü. ORGANICS natural colors
natural colors organic. yeşil kutusu var. palette boyasının natural serisi ile karıştırmayın, kutuları bile aynı renk çünkü. ORGANICS natural colors
J jivaluna Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2010 294 0 66 İzmir 30 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi jivaluna #4 teskkrler cavbnz ıcın natural colorsları görmustum amonyaksız mı oluyo o boyalar, kalıtelı mı pekı dökm felan yapmaz dımı
teskkrler cavbnz ıcın natural colorsları görmustum amonyaksız mı oluyo o boyalar, kalıtelı mı pekı dökm felan yapmaz dımı
filtrekahve kötü söz, kötü göz ırak olsun. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ekim 2012 1.416 38 88 30 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi jivaluna #5 jivaluna .!.: teskkrler cavbnz ıcın natural colorsları görmustum amonyaksız mı oluyo o boyalar, kalıtelı mı pekı dökm felan yapmaz dımı Genişletmek için tıkla... 5-6 aydır sanırım kullanıyorum, dökme yıpratma yapmadı. memnunum ben. içinden çıkan boya ve krem de organik.
jivaluna .!.: teskkrler cavbnz ıcın natural colorsları görmustum amonyaksız mı oluyo o boyalar, kalıtelı mı pekı dökm felan yapmaz dımı Genişletmek için tıkla... 5-6 aydır sanırım kullanıyorum, dökme yıpratma yapmadı. memnunum ben. içinden çıkan boya ve krem de organik.