Saç Rengi ve Saç Boyama amonyaksız garnier veya loreal casting'in koyu renklerini deneyenler

hazal_diren

lafa bakarım laf mı diye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
4.086
614
448
merhaba arkadaşlar. şu an saçlarım 7-8 tonlarında, bakırlık - dorelik içeriyor. saçlarım uzun zamandır bu renkte ve sıkıldım. koyu renge çevirmek istiyorum. zaten kendi saçım koyu kahveydi. fakat amonyaklı boya kullanmak istemiyorum, çünkü o zaman çok kalıcı oluyor ve 1 senede akmıyor koyu renk. o yüzden amonyaksız boya denemek istiyorum. düşündüğüm renkler aşağıda. bu renkleri deneyenlerin yorumlarını merak ediyorum. özellikle de şunları merak ediyorum arkadaşlar:

-zemininiz ne kadar açıktı? yani bu koyu rengi açık bir zemine mi, koyu zemine mi boyadınız?
-boya ne kadar sürede aktı? havlular çarşaflar koyu koyu boyandı mı? :26:

loreal 323 bitter çikolata//loreal 400 kestane///garnier 3 koyu kahve///garnier 5 açık kestane/// garnier 4 kestane

bitter çikolatayı denedim ben.ilk boyandığında mavi siyah oldu, bir hafta sonra da hoş yansımalı bi koyu kahve oldu.sıradan bir renk değil yani güzel bişey çıkıyor ama çabuk akıyor.bunun altında palette buğulu gece vardı.dipler uzayınca bitter çikolataya boyadım ve 4 hafta geçince sadece bitter çikolata boyanmış diplerdeki boya nerdeyse kalmadı diyebilirim. çarşaflarda falan koyu renk kalıyor, kalmayana rastlamadım koyu renklerde şimdiye kadar malesef.

cevabın teşekkür ederim canım. demek ki loreal casting hangi rengi olursa olsun akan, birkaç ay dayanamayan bir boya. o halde boşuna para vermeye değmez di mi? ben de çok kalıcı bir boya zaten istemiyorum ama casting 1 ay bile zor dayanıyor sanırım. acaba garnierin amonyaksız boyası nasıl? o da hemen akıyor mu casting gibi? ama anladığım kadarıyla pek alıp kullanan yok :26:

tatlım tam adamına geldin inan seni o kadar iyi anladım ki merak etme tatlım şimdi resimlerle olaya son noktayı koyacağım ... ama biraz zaman ver resimlerden suratımı atayım

Son düzenleme:
bunlar benim ilk saç boyası denemelerimden resimler ... ilk zamanlar evde kendim boyuyordum ama bilen bilir artık kuaföre gidiyorum neyse konumuz bu değil

benim kendi doğal saç rengimde kahverengi ve hangi marka olduğunu hatırlayamadığım bi markanın koyu küllü sarısını aldım ve evde kendim boyadım bkz sonuç bu :

bu rengi bir süre kullandım vesselam sonra koyu renklerin özlemini çekmeye başladım ve düşündüm ki koyu renk için amonyaklı bir boya kullanılmaz bu yüzden bende loreal casting 3.0 koyu kestane rengini aldım ... aslında satıcı bana bitter çikolata al demişti ama ben ona kulak asmadım

işte bunla boyadım saçımı ve çıkan sonuç bu oldu:

tabi ki doğal olarak bu resimde koyu duruyor çünkü boyar boyamaz saçımı kuruttum ve bu resmi çektim ... bu da aradan biraz geçtikten sonraki hali ve tabi gündüz vakti

anladığım kadarıyla senin aklında da geçenler tam olarak bunlar ... ah bu arada ben loreal castingin açık renklerinin hiçbirini sevmiyorum ama bence koyu renkleri gayet iyi. bu boya kesinlikle yatak çarşaf havlu hiçbirinde leke yapmadı ve kalıcılığıçok geldi bana ... gereğinden fazla hemde çünkü ben bir iki aya aksın istemiştim ama 5 ay geçti aradan boya anca o zaman aktı ki onda bile tam olarak akmadı kuaföre gittiğimde kuaför bu rengi açmam lazım dedi ve açtırdı ...
işte böyle canım artık gerisi sana kalmış

ben garnıerin color shıne sıcak çikolataya boyuyordum saçlarımıda yumuşacık yapıyordu çok memnun kaldım

evet canım ben siyah gibi durmayan, doğal koyu bir renk istiyorum ve koyduğun resimdeki saç rengin benim eski doğal rengimdi 5 ayda anca akmış olması güzel. ben sıcak çikolayata boyadığımda hem açık tutmuştu hem de hemencecik akmıştı o nedenle bu koyu renklerin performansını sormak istedim. tabi sıcak çikolata daha açık ve bakırlık olan bir renk belki onun da etkisi vardı. demek ki bu boyada 3 tonları hemen akmıyor. indirime girerse bu boyayı alacağım. cevabın için teşekkür ederim canım

ben garnıerin color shıne sıcak çikolataya boyuyordum saçlarımıda yumuşacık yapıyordu çok memnun kaldım

evet canım ben de o boyanın saçı yumuşak yapacağını düşünüyorum. amonyaklısı bile çok güzel yumuşatıyorsa, amonyaksızı saça daha güzel bakım yapıyordur eminim. sıcak çikolata renginin numarası 4.15 bildiğim kadarıyla. bakırlık var mıydı saçında acaba boyayınca? bunu özellikle soruyorum çünkü benim saçımda bakır yansımalar var şu an, amonyaklı küllü renkte bir boyayla devamlı boyamak istemiyorum. koyu rengin de bakırlığı kapatacağını düşündüm:26: saçım boyalardan yeterince zarar gördü, düğüm oluyor çok fena, tarayamıyorum kremlesem bile. artık amonyaksız boya kullanmak istiyorum bu nedenle

Son düzenleme:
Loreal casting saç boyaları 2014 de yok
Loreal castingcilerle paylaşmak istedim bu bilgiyi Arkadaşlar 1 yıldan uzun süredir loreal casting 535 kulanmakdayım ve her kozmetik mağazasında da rahat rahat bulmaktaydım fakat son zamanlarda kozmetik mağazalarında sınırlı boya numaraları ve tek tük bulunmakta nedenı kozmetik mağzasına sorduğumda fırma üretmediğini siparişleri göndermediğini söyledi bende inanmadım tabı çünkü belki de amacı başka ürün satmak diye düşündüm ve ertesi gün 0800 211 02 49 loreal casting firmasını arayarak sordum onlarda onayladı 2014 yılında bu ürün Türkiyede satışı olmayacak dedı şu anda kozmetik mağazaları elinde olanları satıyormuş sadece o yüzden sizde eğer bir mağazada loreal casting ürününüzü bulursanız depolayın bozulur mu diye korkmayın açılıp boya hava almadıkca bozulmaz mış bir de kutu altında örnek veriyorum 10K603 gibi kod oluyor onu firmaya bildirirseniz size ürününüzün son kullanma tarihin de söylüyorlar ben 6 kutu aldım son kulanma tarihleri 5 tanesinin 2016 ymış 1 tanesinin 2015 miş zaten bu 6 kutu bır yılda biter diye düşünüyorum :) 2 ayda bir boyarsam diye düşünüyorum ama genede her ihtimale karşı bulursam gene alırım diye düşünüyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-re...-2014-yok.html (Loreal casting saç boyaları 2014 de yok)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…