• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyotik Sıvısı fazla olan var mı ?

AysSrkn

Minik Meleğim
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
28
0
86
Afyon
Merhaba arkadaşlar aranızda amniyotik sıvısı fazla olanlar varmı ? Doktorunuz bu konu hakkında neler söyledi ?:49:

doktorum öncelikle dikkatli olmamı söyledi. Ani darbe kabızlık ilişki riskli dedi ve ayrıntılı ultrason dedi.Ultrasonda bebek sağlıklı dediler ama tabi emin olmak ne mümkün.. erken doğuma karşı dikkatli ol dedi ve kendi doktorumun söylediklerini tekrarlardı bir de şeker testi yapacaklar bu hafta 100 lük.. 50 likte bişi çıkmamıştı ama bakalım 100lükte ne olucak.. kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum çünkü herkes bebeğe en zararlı şeyin stres olduğunu söylüyor.Umarım normale döner sıvı miktarlarımız..

doktorum öncelikle dikkatli olmamı söyledi. Ani darbe kabızlık ilişki riskli dedi ve ayrıntılı ultrason dedi.Ultrasonda bebek sağlıklı dediler ama tabi emin olmak ne mümkün.. erken doğuma karşı dikkatli ol dedi ve kendi doktorumun söylediklerini tekrarlardı bir de şeker testi yapacaklar bu hafta 100 lük.. 50 likte bişi çıkmamıştı ama bakalım 100lükte ne olucak.. kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum çünkü herkes bebeğe en zararlı şeyin stres olduğunu söylüyor.Umarım normale döner sıvı miktarlarımız..

Oncelikle cok gecmis olsun canim... Bendede seker cikmadi 50likte bende cok endiselendim doktorum banada dikkat edip dinleneceksin dedi benimde her ay kontrole gittigimde ya cogaliyor ya normale donuyor suyu fazla dedigi zaman cok asiri sekilde moralim bozuluyor aglayarak geldigimi biliyorum.. Cunku sebebini tam olarak soylemiyorlar cok sukur bebegimin her organi olusmus her defa gittigimde ona bakiyor ama gebelik sekerimde yok nedenini soyleyemiyorlar tam olarak... Insallah bi an once normale doner icimiz rahat olur

Back