suay82

rabbim sen iste yeterki
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
2.955
109
173
Ankara
5 aylık hamileyim ben.

Hamileliğimin 4 üncü ayında dr amniyotik bant teşhisi koydu.Ama şimdiye kadar her şey çok güzel gidiyordu.

Plasenta bir zarla ikiye bölünmüş durumdaymış.Bebek bu zara yani banda elini ya da ayağını takarsa,taktığı organında gelişme bozukluğu olabilirmiş.

Çok korkma.Bu bant en solda,küçük bi kısımda.Bebeğin takılması imkansız gibi bir şey dedi ama %100 de konuşmadı.

Ne yapcam ben kızlar

merhaba biraz geç bir cevap oldu ama bunu tüm bu başlık ile arama yapan hamileler için yazııyorum.
ben ilk bebeğimi 10 haftalık düşürdüm ve kürtaj oldum.
2.bebeğim de 19.haftada amniyotik band olduğu söylendi.İnternette araştırma yaptım fakat bilgiler çok sınırlı ve moral bozucuydu.Çok ağladım günlerce,bir çok doktora sordum.Kendi doktorum önemli olmadığını böyle çok hastaları olduğunu söyledi.
Ultrasonda herhangi bir yernde gelişme geriliği yoktu zaten bundan sonrada çok büyük ihtimalle olmaz dendi.
Oğlum 2 hafta önce doğdu, hiç bir yerinde birşey yok çok şükür.İz bile yok.
Bu sebeple lütfen internetteki bilgileri okuyup moralinizi bozmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amniyotik bant bendede görülde ne yazikki napicam bilmiyorum 20 haftalik hamileyim bebegime zarar vermemis henüz ya verirse endişesi bitirdi beni

Merhaba şuan bendede amniyotık bant gözüküyor ne yapmam gerekiyor sizin nasıl oldu geçtimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…