Merhaba doktor bana da aynı şeyi söyledi son durumunuz nedir acaba ne yaptınızBu hafta 11+3 olarak genel test sonuçlarımı öğrenmek için devlet hastanesine gittim.Ve ultrasonda bakılırken doktor bir bant gördüğünü söyledi.Perinatoloji bölümüne yeşil alan açtı.
Herşey güzeldi testlerim,bebeğin gelişimi,suyun durumu vs…son an bunu söyledi ve elim birbirine karıştı izahını etti ama nette nedir ne değildir diye araştırınca şok oldum.
İki senedir amniyotik bant yazanlar var genel olarak çoğunlukta ne oldu da böyle yeni şeyler çıkıyor karşımıza?
Bilgisi olan paylaşabilir mi çok etkilendim…
2 gün sonra bir perinatologla randevum var.
Selam,devlet hastanesindeki usg cihazlarında bu şekilde bir yanılma oluyormuş.Özel bir hastaneye gittim,doktor bir problem göremedi.Merhaba doktor bana da aynı şeyi söyledi son durumunuz nedir acaba ne yaptınız
Bakın alttaki resimde gözükenmiş bana özeldeki doktor söyledi sizinki de bu şekildemiydi acaba bende randevu aldım haftaya cumaya ama zaman geçmiyorSelam,devlet hastanesindeki usg cihazlarında bu şekilde bir yanılma oluyormuş.Özel bir hastaneye gittim,doktor bir problem göremedi.
Fakat içim rahat etmediği için perinatologlada görüştüm. Bu kadar kalın bir amniyotik bantın olamayacağını söyledi. 26 haftalık gebeyim şu an bi sorun yok umarım sizin de bu sekildedir.
13 haftalıksiniz saniyorum bende 15.haftada gözüktü.Bakın alttaki resimde gözükenmiş bana özeldeki doktor söyledi sizinki de bu şekildemiydi acaba bende randevu aldım haftaya cumaya ama zaman geçmiyor
Evet 13+313 haftalıksiniz saniyorum bende 15.haftada gözüktü.
Bendeki daha kalın bi çizgiydi.
Kordon da olabilir Kotu dusmeyin inşallah yanlış teşhistir.Ne hissettiginizi anlayabiliyorum
11 haftalikmisim ben yanlış gördümEvet 13+3Bende sanki kordon da olabilir diye düşündüm. Allah’a sığındık ona emanetiz … Umarım güzel sonuçlar haberler alırım dua edin
Evet perinatalog a randevu aldım bende öyle yapıcam Rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu nasip etsin güzel sonuçlar alırım inşallah11 haftalikmisim ben yanlış gördüm
Yalnız normal kdd değilde perinatolog baksın size.Kullanilan cihazlar farklı çünkü. Daha detayli gösteriyor biliyorsunuz.
Boyle bir durumda mudahele edilemiyor.Dikkat edilmekten başka çare yok denilmişti bana.
Caninizi sıkmayın güzel düşünün güzel olsun
Merhaba geçmiş olsun bende bugün doktora gittim 15 haftalık hamileyim öncesinde böyle bişey denilmedi herşey yolunda denildi bu sefer banada amniyotik bant görünüyor dedi ve benide perinatalojiye sevk etti sizde durum nasıl geçti göründünüz mü doktoraEvet perinatalog a randevu aldım bende öyle yapıcam Rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu nasip etsin güzel sonuçlar alırım inşallah