Amniyosentez

Nefer67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2024
14
5
26
Özel hastanede amniyosentez yaptırmanın fiyatı nedir arkadaşlar yaptıranlar yazabilirmi?
Benim bulunduğum ilde yok en yakın bartın AKTIPta var oraya sordum fiyat bilgisi vermediler. Bartında aktıpta amniyosentez yaptıran yazabilirmi lütfen?

Bilgim yok malesef kuzum. Ama şu an bazı hastaneler tedbir amaclı istiyor. Mesela yalova öyleydi. İkili tarama temiz çıkıp, çocuk hasta doğunca şikayet edilmiş doktorlar. Onlar da herkesten istiyorlardı daha sonrasında. Maksat, şikayet olmasın diye. Bebekte şüpheye düşüldüğünden değildi mesela. Gerekli mi acaba gerçekten? Başka doktordan da görüş al sonra yaptır istersen

Malesef gerekli toksoplazma enfeksiyonum var bebeğime bulaştıysa sonuçları kötü olabilirmiş.

Merhaba şuan hastanedeyim en başta yazayım 3 gün önce amniyosentez yaptırdık ve dün gece 20 haftalık iken düşük yaptım. Sebep ise down şüphesi bebeğimizin burnu 6mm çıkması gerekirken 3.2mm çıktı çok küçük 4.5mm falan olsa hadi neyse dedi doktor. kalp parlaklığı ense kalınlığı parmak aralarında boşluk vs başka hiçbir belirti yoktu. Amniyosentez yaptırmaya karar verdik doktorumuz Prof idi sorduk bu zamana kadar 4.000 kere yapmışımdır defter tutuyodum ordan biliyorum ve 1 kere düşük oldu enfeksiyon sebepli dedi. Hatta yarım litre aldığım oldu dedi. Bizde yaptırmaya karar verdik. YAPTIRMAYIN derim Allahtan gelen baş göz üstüne.

Gerçekten nutkum tutuldu ne diyceğimi bilemiyorum başınız sağolsun.

Size bir hikaye anlatacağım
5 aylık gebeyim 3lü tarama da sorun çıktığı için konyaya sevk edildim ilk gebelik olduğu için gittik sıvı alalım dediler kabul edecekken ablam aradı dediki çocuk kapalı bir kutu dogum da doğumdan sonra ne olacağını bilebilirsiniz doğumda anamolik doğumdan sonra farklı bir şey olamaz mı Allaha güven dedi eğer ki ne olursa olsun benim evladımdır diyorsanız o testleri yaptırmayın bile oğlum 5 yaşında gayet sağlıklı çok şükür aklımızı bulandirmaktan aksiyete atakları sebebi olmaktan başka bir işe yaramadı bu testler Avrupa'da yapılmıyor bile hele 3 lu test çok saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…