AMNiYOSENTEZ SONUCU KÖTÜ IKANLAR

melekler-engelchen

Çok yordun beni hayat
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
5.268
6.092
198
Merhaba Herkese
Amniyosentez testi yaptırıp sonucu kötü çıkanlar ne yaptınız. ?
Bebeğiniz sağlıklı mı doğdu. ?
Lütfen tecrübelerinizi burda paylaşıp
Diğer arkadaşlara bir umut olun

Son düzenleme:
Merhaba Herkese

Merhabalar ben de amniyosentez olmuştum ama sonuç iyi çıkmıştı. Ama doktorum dedi ki bu bile kesin bir sonuç değil demişti. çünkü o sonuçlar %95 lik sonuç verşr demişti.Amniyosentez sonucu iyi çıkıp da engelli doğum yapan ya da amniyosentez sonucu kötü çıkıp da saplıklı bebekler dünyaya getiren çok kimse var.

Bende bir umut bekliyorum sonucu kötü çıkıp sağlıklı doğuranlar var mı acaba

Merhaba Herkese
Siz ne yaptınız acaba nasıl bir şey yaşadınız. Benim sonucum kötü çıktı aldırmayacğım ama ne yapacağımı bilmiyorun

Siz ne yaptınız acaba nasıl bir şey yaşadınız. Benim sonucum kötü çıktı aldırmayacğım ama ne yapacağımı bilmiyorun
Benim sonucum kötū cikmisti.. sonuc neyse o oldu. Yani bebekte gercekte down sendromu vardi. Kafasi su toplamisti. 19 haftaya kadar direndim aldirmamak icin. Günahtan korktugum icin. 19. Hafta kontrole gittigimde kalbi durmustu. Suni sanci yoluyla dogum yaltirdilar. Sonra kürtaj yaparak iceriyi temizlediler. Çokzor günler yasadik. Allah bir daha o aciyi kimseye yasatmasin

. Allah yardımcınız olsun bende zor günler yaşıyorum. Ultrasonda hiç bir şey çıkmadı herşey normal doktor bile şaşırdı ama genetik sonuç ortada allahtan umudu kesmiyorum kesmeyeceğim inanmıyorum kimseye çok zorrr

Ahh bana da o kişiler bir umut olsa öok araştırıyorum amniyosentez sonucu kötü çıkıp sağlıklı doğan bir bebek olsa. Allahın kudretini herkes görse. Bir kişi bulsam öyle umut olacak

Çok mu zor suni sancıyla doğum yapmak

Arkadaşlar benimde cvs sonucum trizomi 18 çıktı, cvs de aynı amniyosentez gibi bir tanı yöntemi, erken dönemde yapılıyor bebeğin plesentasından parça alınıp genetiğine bakılıyor. bende Allah korkumdan ve sevgimden [onun her işleri hikmetlidir,] bebeğimi aldırmadım ölse bile öte dünyada beni bekleyen bi bebeğim olacak, belki kavuşmak için ölümü seveceğim.]]
şu an ultrason bulgularımda 2 hafta gerilik var başka bi problem görünmüyor, kalbi iyi maşallah, ve kıpır kıpır bi bebek. sabır ve dua ile bekliyorum.

Ay canım benim hareketlenmeye başlamıştır artık minik, tam haftaları. Sağlıkla kucağınıza alın.

“Belki kavuşmak için ölümü seveceğim”
Ne güzel söylemişsin, inan öyle hissediyorum. Bebeğimi mezarında gördüğüm an içimi bir huzur kapladı o an yanına giresim geldi. Hastanede kablolar içinde gördüğüm andan çok daha güzel gözüküyordu. İnşAllah ikimiz de yavrularımızı orda kucaklayacağız. Ve Rabbim inşAllah bu dünyada da bize evlat duygusunu tattırsın duasından başka yapacak birşey gelmiyor elden

Bende 17 haftalik hamileyim amniyosentez yapildi ve sonuc down sendromu. Bebegimin kalbinde ve beyninde sıvı birikmesi var ayrıca. Su anda aldırıp aldırmama konusunda karar asamasindayiz. Cok zor bir durum ben aartık kendiliginden birsey olsun da ben karar vermis olmayayim diye dua ediyorum malesef bu durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…