- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Merhaba Herkese
Amniyosentez testi yaptırıp sonucu kötü çıkanlar ne yaptınız. ?
Bebeğiniz sağlıklı mı doğdu. ?
Lütfen tecrübelerinizi burda paylaşıp
Diğer arkadaşlara bir umut olun
Bende bir umut bekliyorum sonucu kötü çıkıp sağlıklı doğuranlar var mı acabaMerhabalar ben de amniyosentez olmuştum ama sonuç iyi çıkmıştı. Ama doktorum dedi ki bu bile kesin bir sonuç değil demişti. çünkü o sonuçlar %95 lik sonuç verşr demişti.Amniyosentez sonucu iyi çıkıp da engelli doğum yapan ya da amniyosentez sonucu kötü çıkıp da saplıklı bebekler dünyaya getiren çok kimse var.
Siz ne yaptınız acaba nasıl bir şey yaşadınız. Benim sonucum kötü çıktı aldırmayacğım ama ne yapacağımı bilmiyorunMerhaba Herkese
Amniyosentez testi yaptırıp sonucu kötü çıkanlar ne yaptınız. ?
Bebeğiniz sağlıklı mı doğdu. ?
Lütfen tecrübelerinizi burda paylaşıp
Diğer arkadaşlara bir umut olun
Benim sonucum kötū cikmisti.. sonuc neyse o oldu. Yani bebekte gercekte down sendromu vardi. Kafasi su toplamisti. 19 haftaya kadar direndim aldirmamak icin. Günahtan korktugum icin. 19. Hafta kontrole gittigimde kalbi durmustu. Suni sanci yoluyla dogum yaltirdilar. Sonra kürtaj yaparak iceriyi temizlediler. Çokzor günler yasadik. Allah bir daha o aciyi kimseye yasatmasinSiz ne yaptınız acaba nasıl bir şey yaşadınız. Benim sonucum kötü çıktı aldırmayacğım ama ne yapacağımı bilmiyorun
Benim hem ultrasonda da bebegin hasta oldugu gözuküyordu. Hemde amniyosentez sonucu kötü cikmistiSiz ne yaptınız acaba nasıl bir şey yaşadınız. Benim sonucum kötü çıktı aldırmayacğım ama ne yapacağımı bilmiyorun
. Allah yardımcınız olsun bende zor günler yaşıyorum. Ultrasonda hiç bir şey çıkmadı herşey normal doktor bile şaşırdı ama genetik sonuç ortada allahtan umudu kesmiyorum kesmeyeceğim inanmıyorum kimseye çok zorrrBenim sonucum kötū cikmisti.. sonuc neyse o oldu. Yani bebekte gercekte down sendromu vardi. Kafasi su toplamisti. 19 haftaya kadar direndim aldirmamak icin. Günahtan korktugum icin. 19. Hafta kontrole gittigimde kalbi durmustu. Suni sanci yoluyla dogum yaltirdilar. Sonra kürtaj yaparak iceriyi temizlediler. Çokzor günler yasadik. Allah bir daha o aciyi kimseye yasatmasin
Ahh bana da o kişiler bir umut olsa öok araştırıyorum amniyosentez sonucu kötü çıkıp sağlıklı doğan bir bebek olsa. Allahın kudretini herkes görse. Bir kişi bulsam öyle umut olacakMerhabalar ben de amniyosentez olmuştum ama sonuç iyi çıkmıştı. Ama doktorum dedi ki bu bile kesin bir sonuç değil demişti. çünkü o sonuçlar %95 lik sonuç verşr demişti.Amniyosentez sonucu iyi çıkıp da engelli doğum yapan ya da amniyosentez sonucu kötü çıkıp da saplıklı bebekler dünyaya getiren çok kimse var.
Çok mu zor suni sancıyla doğum yapmakBenim sonucum kötū cikmisti.. sonuc neyse o oldu. Yani bebekte gercekte down sendromu vardi. Kafasi su toplamisti. 19 haftaya kadar direndim aldirmamak icin. Günahtan korktugum icin. 19. Hafta kontrole gittigimde kalbi durmustu. Suni sanci yoluyla dogum yaltirdilar. Sonra kürtaj yaparak iceriyi temizlediler. Çokzor günler yasadik. Allah bir daha o aciyi kimseye yasatmasin
Bir mucize olur insallah. Allah yardımcınız olsun bende zor günler yaşıyorum. Ultrasonda hiç bir şey çıkmadı herşey normal doktor bile şaşırdı ama genetik sonuç ortada allahtan umudu kesmiyorum kesmeyeceğim inanmıyorum kimseye çok zorrr
Benim cok zor gecmisti. 12 saat sanci cekmistim. Dogum zor degil. Saniyelik birsey. Ama sanci mahvediyor insaniÇok mu zor suni sancıyla doğum yapmak
Ay canım benim hareketlenmeye başlamıştır artık minik, tam haftaları. Sağlıkla kucağınıza alın.Arkadaşlar benimde cvs sonucum trizomi 18 çıktı, cvs de aynı amniyosentez gibi bir tanı yöntemi, erken dönemde yapılıyor bebeğin plesentasından parça alınıp genetiğine bakılıyor. bende Allah korkumdan ve sevgimden [onun her işleri hikmetlidir,] bebeğimi aldırmadım ölse bile öte dünyada beni bekleyen bi bebeğim olacak, belki kavuşmak için ölümü seveceğim.]]
şu an ultrason bulgularımda 2 hafta gerilik var başka bi problem görünmüyor, kalbi iyi maşallah, ve kıpır kıpır bi bebek. sabır ve dua ile bekliyorum.
“Belki kavuşmak için ölümü seveceğim”Arkadaşlar benimde cvs sonucum trizomi 18 çıktı, cvs de aynı amniyosentez gibi bir tanı yöntemi, erken dönemde yapılıyor bebeğin plesentasından parça alınıp genetiğine bakılıyor. bende Allah korkumdan ve sevgimden [onun her işleri hikmetlidir,] bebeğimi aldırmadım ölse bile öte dünyada beni bekleyen bi bebeğim olacak, belki kavuşmak için ölümü seveceğim.]]
şu an ultrason bulgularımda 2 hafta gerilik var başka bi problem görünmüyor, kalbi iyi maşallah, ve kıpır kıpır bi bebek. sabır ve dua ile bekliyorum.
Son durumunuz ne acaba? Bebeginiz saglikli dogdumu?amin inşallah, tüm zor durumdaki hamilelerin Rabbim yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?