Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
amniyosentez yaptırdıktn 4 hafta sonra bir telefon geldi.sonucumuz hala çıkmamış ve eşimle beraber kan vermem gerekiyormuş.bu durumda olan kimse var mı...
keriman şu an 8 aylık hamileyim 2 li testim riskli çıkınca amniyo oldum cerrahpaşa da ve 1 ay sonra sonuç almaya gidince anne baba dan kan alcaz dediler çünkü 21 kromozonun bir kolu daha uzunmuş bu anomali yapmazmış ama anneden yada babadan mı kaynaklı bunu öğrenmek için ve 10 gün sonra baeimde öyle olduguna dair rapopu verdiler 1 ay sonra doğum inşallah herşey güzel olur
tşk ederim arkadaşım.moralim çok bozuk.bugün kan verdik.haftaya çıkacağını söylediler.allahtan hayırlısını istiyorum.sanada hayırlı doğumlar.herşey güzel olur inşallah.
benim de aynısı oldu. benden kaynaklanan gen değişikliği olduğunu öğrendik. bir problem yaratmazmış. önemli olan kromozom sayısı yani sana gelen ilk haber. gerisi biraz formalite
bizden kan istediklerinde çok sorduk fakat bir yanıt alamadık.sadece bir ileri çalışma daha yapmamız geriyor.şu an bişey söyleyemeyiz.endişelemnenize gerek yok dediler.inşallah öyle olur.