• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyosentez ön sonuçları

Pelinsutoprak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2023
33
9
1
31
FB_IMG_1699866523325.jpg
merhaba bayanlar 3 test riskli çıktı amniyosentez sıvısı verdim ön sonuçlarım çıkmış aranızda anlayan var mı raporlar çıkmamış daha Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın

Merhaba, ben yaşadım malesef , birinci sonucum temiz gelip ikinci sonucum down sendromu gelmişti.
Doktorum birinci sonuc için böyle bi kağıt vermedi bana telefonla bilgi verdi, ikinci sonuç için arayıp sonucu mail attı. Sonrasında heyete girip sonlandırdım

Eki Görüntüle 3334608 merhaba bayanlar 3 test riskli çıktı amniyosentez sıvısı verdim ön sonuçlarım çıkmış aranızda anlayan var mı raporlar çıkmamış daha Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın
Merhaba, ben yaşadım malesef , birinci sonucum temiz gelip ikinci sonucum down sendromu gelmişti.
Doktorum birinci sonuc için böyle bi kağıt vermedi bana telefonla bilgi verdi, ikinci sonuç için arayıp sonucu mail attı. Sonrasında heyete girip sonlandırdım

Kaç aylıkken sonlandrdiniz benimde sizle aynı durum

Back