• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyosentez ilk sonucu kotu cikip ikinci sonucu temiz cikan var mi?

senay1901

Duru abla oluyor
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
56
47
288
Merhaba, benim yaşımdan dolayi ikili testim riskli çıktı. Detaylıda da Perinatologlar sıkıntı buldu Bebeğim de. Amniyosentez oldum. Fish sonucu maalesef kötü çıktı. Şimdi kesin tani için sonucu bekliyorum. İnşallah bir mucize olur ve sonucum temiz çıkar. Çünkü %20 ilk sonuctan farklı çıkma ihtimali varmış. Aranızda benim durumumu tecrübe etmiş hamileler var mı? Bir umut arıyorum

Merhaba, benim yaşımdan dolayi ikili testim riskli çıktı. Detaylıda da Perinatologlar sıkıntı buldu Bebeğim de. Amniyosentez oldum. Fish sonucu maalesef kötü çıktı. Şimdi kesin tani için sonucu bekliyorum. İnşallah bir mucize olur ve sonucum temiz çıkar. Çünkü %20 ilk sonuctan farklı çıkma ihtimali varmış. Aranızda benim durumumu tecrübe etmiş hamileler var mı? Bir umut arıyorum
Canim merhaba oncelikle gecmis olsun benim 3 lude riskim 1/53 cikti amniyosentezde fish sonucu temiz gelmisti tam sonucta ayni geldo bama genetik uzmaninin soyledigi fish sonucu ne geliyorsa tam sonucta o geliyormus.yine de bekle canim sen tam sonuc gelsin rabbim yardimcimiz olsun amniyosentezi kotu geldigi halde saglikli doguran var

Evet biliyorum canım :( genetik doktoru %95 doğru sonuç dedi. Ama belki o %5 lik dilimde bende olurum diye bir umut bekliyorum. Sonra diğer doktorlara konuştuk genetikten. İkinci sonuçlar %80 aynı geliyor dedi yani şansım %5 den bir an da %20 ye cikti. Ben inaniyorum allahın mucizesi oğluma olacak inşallah. Kötü düşünmek istemiyorum. :(( belki benimle aynı kaderi paylaşan hamileler vardir diye bir umut arıyorum :((

Evet biliyorum canım :( genetik doktoru %95 doğru sonuç dedi. Ama belki o %5 lik dilimde bende olurum diye bir umut bekliyorum. Sonra diğer doktorlara konuştuk genetikten. İkinci sonuçlar %80 aynı geliyor dedi yani şansım %5 den bir an da %20 ye cikti. Ben inaniyorum allahın mucizesi oğluma olacak inşallah. Kötü düşünmek istemiyorum. :(( belki benimle aynı kaderi paylaşan hamileler vardir diye bir umut arıyorum :((
Canım sonucun ne zaman çıkacak?
Olumsuz olursa ne yapmayı düşünüyorsun?

P.tesi 4 hafta olacak ama hala çıkmadı. Kötü düşünmek istemiyorum. Ama dogurmak istiyorum allah nasip ederse.

Evet 22+4 haftalik. 24. Haftaya kadar zamanımız var diyor doktorlar. Gerçi kurul toplandı raporu çıktı.

Evet biliyorum canım :KK43: genetik doktoru %95 doğru sonuç dedi. Ama belki o %5 lik dilimde bende olurum diye bir umut bekliyorum. Sonra diğer doktorlara konuştuk genetikten. İkinci sonuçlar %80 aynı geliyor dedi yani şansım %5 den bir an da %20 ye cikti. Ben inaniyorum allahın mucizesi oğluma olacak inşallah. Kötü düşünmek istemiyorum. :KK43:( belki benimle aynı kaderi paylaşan hamileler vardir diye bir umut arıyorum :KK43:(
Merhaba bebeğiniz nasıl

Back
X