- 12 Temmuz 2009
- 9.108
- 28
- 38
arkadaslar bılıyosunuz ıkılı testım rısklı cıkmıstı. bugun eskıden gıttıgım doktoruma gıttım. evım uzak kalıyo dıye doktor degısıklıgı yapmıstım. ıcıme sınmedı bıde ona gostermek ıstedım sonucları. oda benı hemen erken amnıyosentez ıcın bı yere yonlendırdı. uclu testın normal cıksa bıle ben bu degerlere bakarak zaten amnıyosentez ıstıcem senden. erken yaptır eger bısey varsada erkenden ogrenır ona gore yolunuzu cızmıs olursunuz dedı. esımde bunu ogrendı yaptıralım dıye tutturdu. eger bebekte bı anormallık varsa onu dunyaya getırıp omur boyu bakıma nasıl muhtac edıcekmısım sadece dogurmakla olmaz dedı bana. cok katı bu konuda fıkrımı bıle sormuyor. anlıcagınız bısey cıkarsa ya kocamdan olurum yada cocugumdan. ne farkeder kı? tut kı butun testler normaldı ve dogduktan sonra ogrendık dıyelım,tut kı kucukken bı hastalık gecırdı ve sonrasında bakıma muhtac oldu dıyelım o zamanda bakmıcaktın dedım,karnımdakı bebek 5-6 aylık olduktan sonra ondan nasıl vazgecıceksın dedım ama benı anlamaya calısmıyor kı. sımdı erken amnıyosentez ıcın bı yer arıyorum ama nerde nasıl yapılır hıc bı fıkrım yok. gunlerdır cektıgım acıyı bı ben bılırım bı allah. cok kırgınım ona bunun ıcın bıle tek basıma cırpınıyorum yanımda gelıp bıseylerın ucundan bıle tutmadı. arkadaslar bıldıgınız guvendıgınız bı yer varsa nolur yardımcı olun bana. kendımı cok caresız hıssedıyorum. bu acı verır mı rısklı mı? zaten 3 ayı kanamayla gecırdım korkuyorum amnıyosentezden.