3 ekimde 18.haftamda amniyosentez yapıldı... ense kalınlığı ölçümü normal... fakat ikili test 1/422 ve de üçlü testte 1/69 çıkınca dr amniyosentez önerdi... 2 kasımda sonucu alacağım.... amniyosentezde düşük riski çok düşük... ve de oldukça basit bir operasyon diyebilirim... çok ince bir iğneyle giriyolar... acı duymuyosun bile... 1 gün boyunca dinlenmek gerekiyo müdahaleden sonra tabi... ben heyecanla sonucu bekliyorum... sonucun temiz çıkmasını diliyorum... erken amniyosentezin riskli olduğunu ben de okumuştum... sen üçlü testi de mi erken yaptırdın... şaşırdım biraz...
canım öncelikle gecmiş olsun seni cok iyi anlıyorum bende amniyosentez yaptırdım iki haftası kaldı sonularıo bekliyorum umutla .insallah ikimizinkindede bir sey yoktur .saan tavsiyem amniyosentez yaptırman allah gücünü veriyor bende cok korkarım iğneden,yapılırken biraz agrıdı ama daha sonra cok fazla agrı olmadı.iki gün yattım sonra normal hayatıma devam ettim .insallah sonuclarda iyi cıkar.kesin sonucu veren tek sey amniyosentez o yüzden yaptır ve rahatla bence bu arada ben 17 .haftamda yaptırdım 16 dan öne yaptırılmıyor diye biliyorum insallah herseyin hayırlısı olur canım içini ferah tut
anam bacim sen bu cocugu nasil doguracan,korkma bende yaptirdim aslinda acimiyor ama benimki kordona degmis onemi degil,kendi dizine bir saplak at iste ondan az aciyor sakin ol hem ben dinlenmedim bile kalktim gezmeye gittim dilerim herkes bebedine sag salim kavusur
anam bacim sen bu cocugu nasil doguracan,korkma bende yaptirdim aslinda acimiyor ama benimki kordona degmis onemi degil,kendi dizine bir saplak at iste ondan az aciyor sakin ol hem ben dinlenmedim bile kalktim gezmeye gittim dilerim herkes bebedine sag salim kavusur
İnsallah güzel haberler olsun sana da canım ya. demek ağrıdı iğneyi batırınca mı yoksa işlemler bittikten sonra mı? off ya düşününce bile dayanılmaz geliyor. Daha bi de Allah nasip ederse dogurması var :)
iğneyi batırırken karnıma kramp girmiş gibi bir agrı oldu ama daha sonra agrı olmadı.bu seni yıldırmasın herkeste aynı olacak diye bi sey yok.ayrıca kesin sonucu ögrenmek varsa buna deger canım yoksa hamilelik boyunca stres yasarsın.insallah sonuc temiz cıkar
canım benim doktorum fatih bey .cok memenunum amniosentezi de o yaptı.sen kime gidiyosun dogumu nerede yapmayı düşünüyosun
ben de testlerim riskli çıktığı için korka korka amniyosentez yaptırdım ama bundan sonraki hamileliğimde de ikili ve üçlü teste girmeden direk amniyosentez yaptırmayı düşünüyorum. testler sadece risk oranını veriyo oysaki amniyosentez %100 sonuç veriyo... hem korkacak bişi de yok... eskiden ultrason olmadığı için amniyosentez düşüğe sebep olabiliyormuş.. ama günümüzde çok daha kolay ve de güvenilir diye düşünüyorum...
Fatih Bey'i bilmiyorum canım...ben Safiye Hanım'a gidiyorum ssk'nın. sanırım doğumu da ssk'da yapıcam...sonuçların belli olmadı dimi...inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım.
Canım ikili veya üçlü testi yaptırmadan direkt amniyosentez yapılıyormu? bildiğim kadarıyla yapılmıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?